"A tanáraitok elárultak titeket. Nagynénitek, nagybátyáitok és háziorvosotok elárultak benneteket. Félelmük és ostobaságuk arra késztette őket, hogy a busz alá dobják a szabadságotokat, az egészségeteket és az életeteket. Átadták az országot és önmagukat, és átadtak benneteket a gonosz arcának."

Ha fiatal vagy, aki ezt olvassa, különösen tizenéves vagy kamasz, szomorú hírem van számodra. A szüleid, a nagyszüleid és minden más felnőtt az életedben bocsánatkéréssel tartoznak neked. Ők lehúzták az országot - a ti országotokat - a vécén, semmi más okból, mint tiszta idiotizmusból.

Ha valami kristálytisztán kiderült az elmúlt két év során, akkor az az, hogy az ostobaság és a gyávaság mélyen gyökeret ereszt az amerikai családban. Az úgynevezett "legnagyszerűbb generáció" ezüsttálcán kapta az életet, de ez nem volt elég nekik. Többet akartak. Ezért fogták a harminc ezüstpénzüket, és eladták a gyermekeiket, a baby boomereket, akik ugyanezt tették az X generációval, akik viszont eladták az ezredfordulósokat, akik most eladták önöket.

Persze, azok a többi generáció jól érezte magát, amikor annyi idősek voltak, mint ti. Berúgtak, betéptek és annyi szexet csináltak, amennyit csak akartak. Ők jól éltek, és soha nem kellett elviselniük azokat a problémákat, amelyekkel ti most szembesültök. Ami azt illeti, ami téged és a te problémáidat illeti, őket nem is érdekelte volna kevésbé.

Hallottál már a francia forradalomról? Marie Antoinette állítólag így reagált az éhező francia parasztok nyomorúságára: "Hadd egyenek tortát".

A szüleid és a többi felnőtt az életedben a következő szavakkal válaszoltak az elárulásodra: "Hadd oltassák be őket".

A tanáraid elárultak téged. A nagynénéitek, nagybátyáitok és a háziorvosotok elárultak titeket. Félelmük és ostobaságuk arra késztette őket, hogy a busz alá dobják a szabadságodat, az egészségedet és az életedet. Átadták az országot és magukat, és átadtak titeket a gonosz arcának.

Ne döbbenjetek meg egyiktől sem. Ez a felnőttek világában ez a szokásos eljárás. Így viselkedtek a felnőttek a történelem során.

Amikor felnőttem, a szüleimnek és mindazoknak a szüleinek, akiket ismertem, egyetlen legfőbb vágyuk volt az életben - hogy a társaik kompetensnek és sikeresnek tartsák őket. Ez volt az egyetlen, ami érdekelte őket - beilleszkedni a csordába, és nem kiközösíteni magukat. Az angol nyelvben a legfélelmetesebb szó bármelyikük számára az volt, hogy "Mit fognak gondolni a szomszédok?".

A gyermekeik egészsége, biztonsága és jóléte egyiküknek sem jelentett semmit, csak azt, hogy "Mit fognak gondolni a szomszédok?".

Bármelyik gyereket, aki kedvezőtlen megjegyzéseket vagy pillantásokat váltott ki a szomszédokból, péppé verték.

Ezt régen úgy hívták, hogy "lépést tartani a Jonesokkal".

Ez abból állt, hogy utánoztad a társaid viselkedését és hiedelmeit, bármilyen hülyeség is volt az, és hogy drága autókat és ruhákat vásároltál, amiket nem engedhettél meg magadnak. Arról szólt, hogy az ember mindent megtett, hogy ne hallja a rettegett szavakat: "Mit fognak gondolni a szomszédok?".

Ma sincs ez másképp, csak a szavak változtak. A "lépést tartani Jonesékkal" ma már "virtue signaling" néven ismert.

A felnőttek, akiket körülötted látsz, annyira aggódnak amiatt, hogy mások mit gondolnak róluk, annyira aggódnak a világban betöltött státuszukért és a szomszédaiknak való erényjelzésért, hogy nem hajlandóak kilépni a házból anélkül, hogy arcpelenkát viselnének.

Annyira félnek a társadalmi kiközösítéstől, hogy önként alávetik magukat egy veszélyes és halálos "vakcina" beadásának. Fogalmuk sincs, hogy mi van a "vakcinában", és nem is érdekli őket. Egyedül az érdekli őket, hogy elfogadja őket a csorda, és hogy "kedveljék" őket a közösségi médiában.

Sőt, annyira félnek attól, hogy másnak látják őket, hogy kényszeríteni fognak arra, hogy ugyanazt a veszélyes és halálos "vakcinát" vegyék be. Végül is, ha nem veszed be, "mit fognak gondolni a szomszédok?".

Talán a szüleid mások. Talán a szüleid nem adták át a szabadságukat, a méltóságukat és a józan eszüket egy képzeletbeli vírusnak. Ha így van, akkor köszönd meg Istennek, majd köszönd meg mindkét szülődnek.

A JÖVŐ

Mit tartogat számodra a jövő, most, hogy minden felnőtt az életedben árulóvá vált és elárult téged?

Hamarosan - és csak akkor, ha túléled a szúrást, amely emberek százezreit öli és nyomorítja meg - egy állami tulajdonban lévő és működtetett egyszobás kapszulában fogsz élni, és bogárpasztát eszel reggelire. Nem lesz semmid, és boldog leszel. Ezt a szüleidnek köszönheted.

Hamarosan - és csak akkor, ha túléled a több százezer embert megölő és megnyomorító szúrást - az uralkodó elit kiszolgálása lesz a feladatod. Gyakorlatilag a rabszolgájuk leszel, bármilyen minőségben, amit csak akarnak.

Ha eleget teszel a szolgaságodnak, talán - csak talán - kapsz egy másik rabszolgát társul. Ha megtagadod a részvételt, a büntetésed gyors és halálos lesz. Ezt megköszönheted a szüleidnek.

Hamarosan - és csak akkor, ha túléled a szúrást, amely emberek százezreit öli és nyomorítja meg - intenzív agymosásnak és átnevelési taktikáknak leszel kitéve, amelyekkel megpróbálják elpusztítani minden megmaradt lelkivilágodat.

Ha ellenállsz, van esélyed megmenteni az örökkévaló lelkedet. Adjátok meg magatokat, és a pokol tüzére lesztek kárhoztatva az örökkévalóságig. Ezt megköszönheted a szüleidnek.

Hát nem nagyszerű az élet?

https://pokolafoldon.hu/pandemia/surgos-uzenet-a-fiataloknak