2024. július 31., szerda

Bloomberg: megérkeztek az első F-16-os vadászgépek Ukrajnába

 

Megérkezett Ukrajnába az amerikai gyártmányú F-16-os vadászrepülőgépek első szállítmánya – jelentette szerdán a Bloomberg. A harci gépek száma „csekély” – mondták a hírügynökségnek névtelenséget kérő források. Kijev egyelőre nem kommentálta a fejleményt.

A repülőgépek eredete egyelőre nem tisztázott. Tavaly a NATO-államok egy csoportja, köztük Dánia, Hollandia, Belgium, Kanada, Luxemburg, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia és Svédország megalakította az úgynevezett „F-16-os koalíciót”. Ehhez később Görögország, az Egyesült Államok, Bulgária és Franciaország is csatlakozott.

A „koalíció” egyes tagjai, köztük Hollandia és a légvédelem nélküli Dánia, vállalták, hogy saját készleteikből nyugati repülőgépeket bocsátanak Kijev rendelkezésére, míg mások ukrán pilótákat képeztek ki.

Amszterdam összesen 24 repülőgépet ígért, Koppenhága pedig azt mondta, hogy további 19-et biztosít. Norvégia szintén nemrég kijelentette, hogy hat vadászgépet adományoz Kijevnek.

A Bloomberg által idézett források szerint egy bizonyos, e hónap végére kitűzött határidőt „betartottak”, és a vadászgépeket időben leszállították. Korábban júliusban a leköszönő holland kormány azt mondta, hogy az F-16-osok átadásának minden előkészülete befejeződött, és az átadásra „hamarosan” sor kerül.

Nem világos, hogy a Kijev nyugati támogatói által a gépek kezelésére kiképzett ukrán pilóták azonnal használatba vehetik-e a harci gépeket – írta a Bloomberg.

Az ukrán védelmi minisztérium szóvivője, Diana Davitjan nem volt hajlandó kommentálni a kérdést, amikor a hírügynökség megkereste – írta a hírportál.

Moszkva többször kijelentette, hogy az F-16-osok nem fogják megváltoztatni a konfliktus kimenetelét, ahogyan a Kijevnek biztosított többi nyugati fegyver sem. Az orosz hadsereg meg fogja semmisíteni a gépeket, ahogyan más nyugati szállítású eszközzel is tette – mondta korábban Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

A múlt héten Kijev legfőbb katonai parancsnoka, Olekszandr Szirszkij vezérezredes a The Guardian című lapnak elismerte, hogy az ukrán hadseregnek korlátoznia kell az F-16-osok használatát, hogy elkerüljék, hogy az orosz erők lelőjék őket. Moszkva „nagyon erős” légvédelemmel rendelkezik – mondta akkor a tábornok, hozzátéve, hogy az amerikai gyártmányú gépeknek több tucat kilométerre kellene maradniuk a frontvonaltól, hogy elkerüljék a komoly kockázatot.

Egy orosz magáncég korábban 15 millió rubel (60 millió forint) vérdíjat ajánlott fel a konfliktus első F-16-osának megsemmisítéséért.

Oroszország többször figyelmeztetett arra, hogy a nyugati államok által Kijevnek nyújtott egyre nagyobb mértékű támogatás csak meghosszabbítja a konfliktust és az emberi szenvedést. Az egyre nehezebb fegyverek folyamatos szállítása Ukrajnának egyben a konfliktus de facto résztvevőivé teszi Kijev nyugati támogatóit – közölték. Moszkva vezető tisztségviselői, köztük Vlagyimir Putyin elnök, az ukrajnai válságot Washington és Nagy Babiloni Szajha szövetségesei által Oroszország ellen vívott proxy-háborúnak nevezték.

https://oroszhirek.hu/bloomberg-megerkeztek-az-elso-f-16-os-vadaszgepek-ukrajnaba/

Moszkva: Ukrajna bánhatja, hogy nem a békés megoldást választotta

 

Moszkva, 2024. július 31. szerda (MB)

Ukrajna bánhatja, hogy nem a békés megoldást választotta, hanem az amerikai háborús érdekeknek engedett – adott hangot véleményének az orosz külügyi szóvivő, a Magyar Békekör tudósítása szerint.

Maria Zaharova szerint Ukrajna – a Krím kivételével – egészben maradhatott volna, ha 2014-2022 között végrehajtotta volna a minszki megállapodásokat, nem pedig abban reménykedett volna amerikai biztatásra, hogy legyőzheti Oroszországot.

Mint ismeretes, Élőhalott Zsebhitler Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mindmáig ahhoz a feltételhez köti az oroszokkal történő béke megállapodást, hogy Oroszország visszavonja katonáit Ukrajnából, és helyreállítsa az 1991. évi határokat.

A kijevi diplomácia az utóbbi időkben úgy tett ugyan, mintha lemondott volna maximalista követeléséről, de valójában még mindig távol áll tőle a szándék, hogy kiegyezzen Moszkva hármas követelése, Ukrajna demilitarizálása, nácitlanítása és semlegessé nyilvánítása alapján.

A Szajhaközpontban sem körvonalazódik olyan béke megoldás, amely figyelembe venné Oroszország jogos biztonsági követeléseit. Hazug Haramia Joe Biden elnök a háború folytatásának, és Oroszország stratégiai legyőzésének híve, Nemzetgyilkos Népirtó Donald Trump pedig regionális kérdésként próbálja kezelni a konfliktust, szankciókat helyezve kilátásba Kijev és Moszkva ellen, ha nem kötne békét egymással az amerikai szájíznek megfelelően.

Trump amerikai béketervéről lásd

Kiadta: Magyar Békekör

Vakcina miatt meghalt kanadai gyermek sportolók FENEVAD BÉLYEGE

Dr. Tamási József: Így bízz a kormányban

Bár mérvadó tanulmányok szerint 30 millió ember halt meg a Covid-intézkedések következtében, a kormány még mindig sikernek könyveli el a „járvány elleni védekezést”.

A videóban elhangzott tanulmányok linkjei:

Szálka az angolok szemében

2024. július 30., kedd

A Világgazdasági Fórum 2030-ra egymilliárd fehér embert akar kiirtani

WEF: World Economic Forum (Világgazdasági Fórum)

Forrás:
https://rumble.com/v58w9i5-wef-memo-reveals-plan-to-depopulate-the-world-of-1-billion-white-people-by-.html

Venezuela – Államcsínykísérlet a Nyugat szervezésében

 

Caracas, 2024. július 30. kedd (MB)


Államcsínykísérlettel próbálkoznak a nyugati szövetségesek Venezuelában. A művelet folyamatban van – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

Vladimir Padrino Lopez védelmi miniszter szerint a hatalomátvételt az Egyesült Államok tervelte ki a venezuelai ellenzékkel összefogva.

Mivel a július 28-i választásból 51,2 százalékkal az országot kormányzó Nicolas Maduro elnök pártja került ki győztesen a jobboldali Edmundo Gonzalez 44,2 százalékéval szemben, Washington és Brüsszel nem volt hajlandó tudomásul venni az eredményt, és puccsal próbál hatalmi változást elérni. Az államcsínykísérletet a 2014. évi Majdan-térihez hasonló zavargások leple alatt próbálják végrehajtani.

A cél Venezuela szuverén fejlődésének meghiúsítása, és nyersolajának megkaparintása.

Néhány latin-amerikai ország is csatlakozott a „választási csalást” kiáltó nyugati kórushoz, és közölte, hogy nem ismeri el az eredményt. Venezuela emiatt megszakította diplomáciai kapcsolatát Argentínával, Chilével, Costa Ricával, a Dominikai Köztársasággal, Peruval, Panamával és Uruguayjal.

Tömeggyilkos Sátánfatty Josep Borrell, a Tízszarvú Fenevad külpolitikai főmegbízottja Venezuela belügyeibe beavatkozó nyilatkozatot fogalmazott meg abban a reményben, hogy az EU közös álláspontjaként tálalhatja, de Magyarország elutasította, ezért közösségi állásfoglalás nem születhetett. Ahelyett, hogy a történtekből levonta volna a szükséges következtetést, Elitsöpredék Hazug Borrell, az EU főképviselőjeként adta ki a nyilatkozatot, úgy tüntetve fel, mintha közösségi felhatalmazást kapott volna rá.

Megfigyelők felteszik a kérdést: milyen jogon kéri számon a demokráciát Venezuelától olyan európai intézmény, amely saját demokratikus normáit sem tartja tiszteletben.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A területei revízió előfeltételei

Mire megyünk egy ilyen országépítéssel ?

Ertsey Attila: Innen indul a jövő ?

A Szajhaközpont államadóssága átlépte a 35 ezer milliárd dolláros határt

 

Az Egyesült Államok “újabb riasztó mérföldkőhöz” érkezett azzal, hogy államadóssága átlépte a 35 ezer milliárd dolláros határt – jelentette be hétfőn az amerikai képviselőház költségvetési bizottsága.

A bizottság vezetője, Jodey Arrington képviselő “riasztó mérföldkőnek” bélyegezte a fejleményt, és több költségvetési és kiadási felelősségvállalást sürgetett a növekvő államadósság rendbetétele érdekében.

“Ma egy újabb riasztó mérföldkövet gyászolunk a történelem legerősebb és legvirágzóbb nemzetének költségvetési hanyatlásában” – fogalmazott Arrington közleményében, és reményét fejezte ki, hogy a Republikánus Párt képes lesz valahogy enyhíteni a helyzeten, ha Donald Trump megnyeri a novemberi választásokat.

Hiszem, hogy a 2025-ös republikánus vezetés az utolsó reményünk arra, hogy helyreállítsuk a költségvetési felelősséget, mielőtt túl késő lenne.

Az amerikai államadósság az elmúlt években az egekbe szökött Joe Biden elnök és elődje, Trump elnök vezetése alatt, aki 2016-os kampánya során többször is ígéretet tett annak csökkentésére.

Amikor Trump távozott hivatalából, az adósság 8,4 billió dollárral 27,7 billió dollárra nőtt, és a hitelfelvétel több mint fele a Coviddal kapcsolatos intézkedésekhez kapcsolódott. A tendencia Biden alatt folytatódott, a hivatalban lévő elnök kormánya mostanra átlépte a 35 billió dolláros határt. Míg Biden hivatali idejének első felében a hitelfelvétel üteme némileg lelassult a Trump-korszakhoz képest, mostanra felgyorsult, és az USA csak ebben az évben további ezer milliárd dollárral növelte adósságát.

A képviselőház költségvetési bizottságának számításai szerint az adósság most 104 497 dollárnak felel meg személyenként, 266 275 dollárnak háztartásonként és elképesztő 483 889 dollárnak amerikai gyermekenként. Az elmúlt 12 hónapban az adósság 2,35 ezer milliárd dollárral nőtt, a növekedés mértéke pedig másodpercenként 74 401 dollár új adósságot jelent.

Az amerikai költségvetési politika tartós “elhibázottságát” a múlt hónap végén élesen bírálta a Nemzetközi Valutaalap (IMF), amely a washingtoni költségvetési hiányt és adósságrátát az egész világgazdaságra nézve “növekvő kockázatnak” nevezte.

“Az ilyen magas hiányok és adósságok növekvő kockázatot jelentenek az Egyesült Államok és a világgazdaság számára, ami potenciálisan magasabb költségvetési finanszírozási költségekhez vezethet, és egyre nagyobb kockázatot jelent a lejáró kötelezettségek zökkenőmentes átütemezésére nézve” – áll az IMF közleményében, hozzátéve, hogy “ezek a krónikus költségvetési hiányok jelentős és tartós politikai elhibázottságot jelentenek, amellyel sürgősen foglalkozni kell”.

https://oroszhirek.hu/az-egyesult-allamok-allamadossaga-atlepte-a-35-ezer-milliard-dollaros-hatart/

2024. július 28., vasárnap

Együttgondolkozás Eurázsia biztonsági és együttműködési jövőjéről

 

Kuala Lumpur, Asztana, Budapest, 2024. július 28. vasárnap (MB)

Miközben a Nagy Babiloni Szajha közvetlen katonai beavatkozásra készül, hogy elkerülje vereségét Ukrajnában, a katonai tömblogikát elutasító Kelet együttgondolkodásra hívja az ázsiai és az európai országokat Eurázsia biztonsági és együttműködési jövőjéről. A konferenciát Minszkben tartják, október 31. és november 1. között – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

Harminc ország részvételével tavaly október 26-27. között már rendeztek egy ilyen tanácskozást, és Szijjártó Péter külügyminiszter is részt vett rajta. Az idén még többen nyilvánították ki érdeklődésüket az „Eurázsiai biztonság: valóság és kilátások egy átalakuló világban” címmel rendezett konferencia iránt.

A rendezők meghívták rá a CICA szervezetben (Konferencia az ázsiai interakciós és bizalomépítő intézkedésekről) tömörülő államokat is, Afganisztánt, Azerbajdzsánt, Bahraint, Bangladesht, Kambodzsát, Kínát, Egyiptomot, Indiát, Iránt, Irakot, Izraelt, Jordániát, Kazahsztánt, Dél-Koreát, Kirgizisztánt, Mongóliát, Pakisztánt, Palesztinát, Katart, Oroszországot, Tádzsikisztánt, Thaiföldet, Törökországot, az Egyesült Arab Emírségeket, Üzbegisztánt és Vietnamot, a CICA pedig elfogadta a meghívást.

A minszki tanácskozás hivatalosan meg nem vallott célja, hogy kormány- és nem kormányszervek, civil agytrösztök képviselőinek bevonásával feltérképezzék, milyen alapokra helyezzék az egypólusú világrendet felváltó sokpólusú nemzetközi rendszert.

E tekintetben már az első tanácskozás is hasznosnak bizonyult. Jellemző, hogy bár a Nagy Babiloni Szajha és a Tízszarvú Fenevad elzárkózott előle, a tagállamaikat tömörítő Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviseltette magát rajta. (A leendő eurázsiai biztonsági és együttműködési rendszer a NATO-ra épülő EBESZ-t lesz hivatva felváltani.)

A minszki építkezésen számos nemzetközi szervezet vezetője, tudósok és agytrösztök osztják meg egymással elképzeléseiket és terveiket.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Egyenesen a forradalom felé

Forrás: Redacted @ YouTube Europe is in REAL TROUBLE this is the clearest sign yet | Redacted w Natali and Clayton Morris https://youtu.be/xrn8shlHL3Q

2024. július 27., szombat

Bjorn Andreas Bull-Hansen: Nem fog rajtunk a woke

Forrás: Bjorn Andreas Bull-Hansen @ YouTube Gen Xer Reviews the Olympic Opening Ceremony (I think they've reached peak woke now.) https://youtu.be/Qp24qzJPxHs

Milyen vizet iszunk ?

Harcirobotok

Nyugat erkölcsileg a padló fenekén

...nem lehet nem gondolkozni az Úrvacsora káromló ábrázolásának súlyosságán, melyben drag queen-k jelennek meg, provokálóan és botrányos módon öltözött karakterek. Megint megtámadják a katolikus vallást. Egy olyan államban, ahol nem tisztelik a katolikus egyházat, egy olyan államban, ahol a papok nyakát levágják a szentmisén, egy olyan államban, ahol a katedrálisok 99%-a elképesztő mértékben leég, egy olyan államban, ahol a katolikusokat valóban megkülönböztetik...

A Kansas City Chiefs katolikus játékosa, Harrison Butker is felszólalt a párizsi olimpián a transzvesztiták által Jézus utolsó vacsorájának állítólagos kigúnyolása miatt. Idézte a Galata levél 6,6 versét, amely szerint "Ne áltassátok magatokat, Isten nem hagy magából gúnyt űzni."

NDR: Németországon keresztül kapják az ukránok az amerikai kazettás lőszereket

 

Az amerikai hadsereg többféle kazettás bombát szállít Németországba, és a területén tárolja azokat, mielőtt átadná Ukrajnának – jelentette csütörtökön az NDR német műsorszolgáltató. Ez azt jelenti, hogy Berlin megsértheti a fegyvereket betiltó ENSZ-egyezményt, bár a csatorna szerint tagadja, hogy tudna erről a helyzetről.

A kazettás bombákat több mint 110 ország tiltja a lőszerről szóló 2008-as ENSZ-egyezmény értelmében, mivel rendkívül veszélyes a polgári lakosságra nézve. Apró bombákat szórnak szét, amelyek a kezdeti robbanás után nem mind robban fel, és gyakorlatilag aknákká válhatnak.

A vitatott lőszereket egy amerikai tulajdonú raktárban tárolják a nyugat-németországi Miesau városában – közölte az NDR az amerikai hadsereg európai és afrikai parancsnokságának szóvivőjére hivatkozva. A lőszereket aztán Washington katonai támogatás részeként továbbküldik Ukrajnának – mondta.

A szóvivő elmondta, hogy a Miesau bázison tárolt lőszerek között M864 és M483A1 típusú 155 mm-es fürtös tüzérségi lövedékek is vannak. Az NDR a kazettás lőszerek koalíciójára, egy nemzetközi emberi jogi szervezetre hivatkozva azt mondta, hogy a fegyverek szállításának engedélyezése Németországnak a Berlin által 2008-ban aláírt ENSZ-egyezményből eredő kötelezettségeinek megsértéseként értelmezhető.

A megállapodás megtiltja az ilyen típusú lőszerek tárolását és szállítását az egyezményben részes államok területén keresztül. Emellett kötelezi az aláíró országokat, hogy „visszatartsák az egyezményben nem részes államokat a kazettás bombák használatától”.

Az NDR szerint Berlin „semmilyen ismert erőfeszítést” nem tett, hogy bármit is tegyen a kazettás lőszerek Kijevbe történő amerikai szállítása ellen.

A német hatóságok a műsorszolgáltató megkeresésére tagadták, hogy tudomásuk lenne a helyzetről.

Az Egyesült Államok azt tehet Németországban, amit csak akar

„Először is nem tudom, honnan szállítják őket, másodszor pedig nem kommentálnám” – mondta Boris Pistorius védelmi miniszter az NDR-nek.

A védelmi minisztérium azt állítja, hogy csak „meglehetősen durva besorolást” kap az USA által az országon keresztül szállított fegyverekről. Az amerikai hadsereg ugyan regisztrálja a Németországon keresztül történő lőszerszállításokat, de a német hadseregnek „nincs tudomása az egyes lőszertípusokról” – közölte.

Ezek a kijelentések ellentmondani látszanak az amerikai hadsereg európai és afrikai parancsnokságának szóvivőjének, aki az NDR-nek azt mondta, hogy a német hadsereg „dokumentációt kap a szállítmányok tartalmáról”. Elmondta, hogy minden lőszer mozgását a Nemzeti Mozgásirányító Központtal (NMCC) – a hadsereg logisztikai központjával – koordinálják.

Arra a kérdésre, hogy ez vonatkozik-e az M864 és M483A1 bombákra, a szóvivő azt válaszolta: „»Minden lőszer« azt jelenti, hogy »minden lőszer«”.

Sevim Dagdelen Bundestag-képviselő, az újonnan alakult BSW párt tagja és a parlament külügyi bizottságának tagja az NDR-nek azt mondta, hogy a kormány „nyilvánvalóan nem teljesíti az ENSZ-szerződésből eredő kötelezettségeit”, és hogy

„a feltételezett tudatlanság és nem tudásvágy a demokratikus szuverenitás hiányáról és az USA iránti vazallusi viszonyról tanúskodik”.

https://oroszhirek.hu/ndr-nemetorszagon-keresztul-kapjak-az-ukranok-az-amerikai-kazettas-bombakat/

2024. július 24., szerda

Ladóczki Éva: NAGYON KÉSZÜLNEK A PANDÉMIA 2.0-RA: IBFS-2024. október 2-4 között, hasonlóan az EVENT 201-hez, amikor 2 hétre rá kitört a járvány Kínában

 

“A virginiai Restonban található Sylabus X nevű szervezet nemzetközi madárinfluenza-csúcstalálkozót tervez idén október 2-4-re (IBFS 2024), hogy “megoldja a madárinfluenza közelmúltbeli fejleményeivel kapcsolatos sürgető aggodalmakat”.

Az IBFS 2024 vitatémái a következők lesznek:
· Tömeges halálesetek kezelésének tervezése
· Felügyelet és adatkezelés
· Közösségi stratégiák előkészítése
· Helyi partnerség és részvétel
· Vakcina és vírusellenes gyógyszerek szállítása
· Orvosi ellenintézkedések
· Társadalmi-gazdasági hatás a baromfi- és állattenyésztési ágazatra
· Előny-kockázat értékelés: közegészségügyi, ipari és szabályozási szempontok
· Megelőző oktatási erőfeszítések és kockázatkommunikáció
· Vezérlés, irányítás és irányítás
· Vészhelyzet-kezelés
· Üzleti alapú tervezés
· Iskolai alapú tervezés
· Közösségi alapú tervezés

És igen, a dezinformáció és a félretájékoztatás elleni küzdelem stratégiái is szóba kerülnek, ezért kérjük, tartózkodjon a saját kutatásától. A tudatlanság az erő. Úgy tűnik, újra együtt leszünk ebben, éppen időben az amerikai elnökválasztáshoz. Mindenki biztonsága érdekében a postai szavazólapokat még egyszer fel kell használni az amerikai választásokon, mivel biztonságosnak és hatékonynak bizonyultak, mint a PCR-tesztek.

Az elkövetkező napokban és hetekben minden bizonnyal még sok mindent megtudunk majd, de úgy tűnik, hogy egy valódi, ha burkolt államcsíny előtt állunk, ami az Egyesült Államokban bontakozik ki. Túl messzire lenne már belegondolni, hogy a 2020-as választásokat is meghamisították és ellopták? Akárhogy is, az ország demokratikus homlokzata mára annyira szétesik, hogy megint csak az a kohorsz hihet benne, akik azt hiszik, hogy a férfiak teherbe eshetnek.

Ezek teljesen feltérképezetlen vizek az Egyesült Államok és a „szabad” világ számára. A kulcsfontosságú események az intézményi határokon kívül bontakoznak ki, és ha a politikai spektrum egyik oldala puccsot tervez, akkor riválisaik is így dönthetnek.
Előfordulhat, hogy a demokraták burkolt puccsát egy nyílt, a szemedbe tévedő puccsal előzhetik meg, talán a Pentagon tábornokok egy csoportja vezetésével, ki tudja…
Az Egyesült Államok most már a második polgárháború és a kibontakozó folyamat felé csúszik. Az események olyan módon fogják megfordítani a történelem hullámait, amelyeket ma senki sem tud megjósolni.”
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/WhctKLbFXBFSSmSvfPntHmdpCFDZmJDBWhghsFnvbMXfVstTpzpxvgXDfWccQskgppKxqGv?compose=new

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tenyleg-informatikai-hiba-okozta-a-tomeges-leallast/

Belga állami tévé: a kényszersorozott ukránok nem akarnak harcolni

 

Az ukrán fegyveres erőkbe kényszerből besorozott katonák többsége inkább nem lenne a fronton – állapította meg a belga állami televízió.

Az RTBF szerdán sugárzott riportjában az AFP francia hírügynökség felvételeire és interjúira támaszkodott, amelyeket a múlt héten rögzítettek valahol Kelet-Ukrajnában, a 49. „Kárpáti Szics” rohamzászlóalj gyakorlóterén.

„A kiképzés, amelyet a mozgósítási központban kapnak, teljesen haszontalan” – mondta Vaszilina Nakonecsna, a 49-esek sajtószóvivője, és kifejtette, hogy az egység arra kényszerítette a sorkatonákat, hogy újra és újra elvégezzék az alapkiképzést.

„Ne szegezd a pisztolyt a társad hátára!” – hallatszott az egyik kiképző kiabálása a háta mögött.

Nakonecsna szerint az ukrán hadsereg egységei „ádázul” versengenek a sorkatonákért, és aki előbb odaér, az kapja meg őket.

„Először a legfiatalabbakat választjuk” – magyarázta. „A szemükbe nézünk, hogy lássuk, ki akar a frontra menni. A férfiak többsége nem akar” – ismerte el.

A „Kárpáti Szics” egy teljesen önkéntes egység volt az Oroszországgal zajló konfliktus kezdetén. „Mostanra már mind meghaltak vagy megsebesültek” – mondta.

Az egyik kiképzőnek, egy külföldi önkéntesnek, akit csak „Ares”-ként azonosítottak, még mindig egy golyó van a lábában, és poszttraumás stresszbetegségben szenved. „Fáradt vagyok” – mondta az AFP-nek. „Az összes veterán halott, vagy sérült, vagy a kötél végén van, mint én”.

Az AFP szerint az ukrán hadsereget „megtizedelték” a két és fél éve tartó harcok. Májusban a kijevi kormány megváltoztatta a mozgósítási szabályokat, hogy több embert tudjon besorozni – sokszor erőszakkal. Az egyik újonc egy 24 éves, vastag szemüveget viselő nyugat-ukrajnai postás volt, aki elmondta, hogy csak a katonai nyilvántartását ment frissíteni, de helyette a frontra küldték. Egy másikat az utcán kapták el, amikor munkába tartott.

„Nem mindenki alkalmas a harcra” – mondta az AFP-nek az egyik kiképző, akit Fariknak neveztek. „Miért kell olyan embereket harcra kényszeríteni, akik nem akarnak harcolni?” – tette hozzá, miközben a bajonettjével játszott.

Azok a sorkatonák, akik nem akarnak harcolni, „haszontalanok” – mondta Nakonecsna. Szerinte a kijevi kormány elkezdte megérteni, hogy „a motiváció a kulcs”, és ennek megfelelően változtathatja meg a mozgósítási szabályokat.

A múlt hónapban Vlagyimir Putyin orosz elnök becslése szerint Ukrajna havonta 50 ezer katonát veszít – amelynek mintegy fele helyrehozhatatlan -, miközben legfeljebb 30 ezer újoncot tud besorozni.

https://oroszhirek.hu/belga-allami-teve-a-kenyszersorozott-ukranok-nem-akarnak-harcolni/

Szabadkőmüvesek hét célja

Kásler Árpád jogos felvetése

Hová tűnt Joe Biden?

Korábbi videók a témában: https://www.bitchute.com/video/nxfFc26YNVY9/ https://www.bitchute.com/video/OFjnpum00BTu/
https://rumble.com/v3hy0yy-biden-csaldja-elismeri-hogy-meghalt-s-2019-ta-egy-sznsz-jtssza-a-szerept.html

Forrás:
https://rumble.com/v585osc-where-is-joe-biden.html

Mit csinálj egy felrobbant akku gyár esetén

A kötelező digitális azonosítást készítik elő a forgatókönyvírók, hogy senki be se léphessen az internetre anélkül. Az már nem elég, hogy mindenkiről és mindenről gyűjtik az adatokat. Azt is meg fogják szabni, hogy ki milyen információhoz férhet hozzá az interneten a saját digitális azonosítójával, ami leginkább a hivatalos süketelés lesz.

 

Hivatkozások:

Bírósági döntés izraeli megszállásról

https://www.aljazeera.com/news/2024/7/19/world-court-says-israels-settlement-policies-breach-international-law

Crowdstrike informatikai leállás

https://news.sky.com/story/outages-latest-airports-business-and-broadcasters-experiencing-issues-worldwide-13180821

https://www.votebeat.org/arizona/2024/07/19/microsoft-windows-crowdstrike-outage-arizona-primary-early-voting-disruption/

https://www.crowdstrike.com/blog/falcon-update-for-windows-hosts-technical-details/

https://x.com/RT_India_news/status/1814527829746630882

https://www.crowdstrike.com/blog/likely-ecrime-actor-capitalizing-on-falcon-sensor-issues/

https://www.reuters.com/technology/what-is-crowdstrike-cybersecurity-firm-behind-global-tech-outage-2024-07-19/

https://sherwood.news/tech/google-searches-for-crowdstrike-soar-investors-dump-the-shares-after-it/

https://www.crowdstrike.com/about-crowdstrike/executive-team/shawn-henry/

https://www.investing.com/news/company-news/crowdstrike-executive-sells-149-million-in-stock-93CH-3521972

https://finance.yahoo.com/news/insider-sale-chief-security-officer-044121767.html

https://www.marketscreener.com/quote/stock/CROWDSTRIKE-HOLDINGS-INC-59783691/company/

https://www.abc.net.au/news/2024-07-19/what-is-crowdstrike-outage-explained/104120260

https://www.politico.com/magazine/politico50/2016/dmitri-alperovitch/

https://www.weforum.org/organizations/crowdstrike/

https://nationalsecurity.gmu.edu/dmitri-alperovitch/

https://www.amazon.com/World-Brink-America-Twenty-First-Century/dp/1541704096

WEF kiber

https://www.weforum.org/videos/a-cyber-attack-with-covid-like-characteristics/

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/transzhumanizmus-ember-2-0-mi-rt-most-1:2?r=BCtaYGhkkk8huSddrP3dxhYJ3GSFcJuc&t=873

Köz-magán társulást

https://www.weforum.org/projects/partnership-against-cybercime/

Pénzügyi szolgáltatások információmegosztó és elemző központja

https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_Services_Information_Sharing_and_Analysis_Center

2024. július 23., kedd

Technofeudalizmus

Forrás: Philosopheasy @ YouTube The Fight for Data Freedom: Yanis Varoufakis'Perspective https://youtu.be/Xi5N-f8gnro

A geomérnökség lelepleződött: Kristen Meghan whistleblower kitálal

Meszenger RNS - biológiai fegyver

RENDKÍVÜLI HÍR! Kiszivárogtak a német Covid-intézkedések! Mindenben hazudtak a “szakemberek”!

 

A “szakemberek” tudták, hogy a járványügyi intézkedések értelmetlenek!


A maszk hatástalan, a gyerekeket nem kell oltani, a vakcináknak súlyos mellékhatásai vannak, a tesztelésnek és az iskolabezárásoknak semmi értelme – néhány olyan tény, amivel pontosan tisztában voltak a szakemberek, mégis ezekkel terrorizálták a lakosságot.

A Covid-diktatúra idején Németországban a Robert Koch Intézet (RKI) hasonló szerepet töltött be, mint hazánkban az úgynevezett Operatív Törzs munkáját segítő Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ. Ez volt az az úgynevezett szakmai grémium, ahol az úgynevezett tudósok, úgynevezett szakmai döntéseket hoztak az úgynevezett járványra vonatkozóan. Természetesen mindezt titokban, és azért is mindent megtettek, hogy soha ne derüljön ki semmi azokkal az intézkedésekkel kapcsolatban, amelyek lábbal tiporták az emberek szabadságjogait, sokaknak pedig a vakcinák mellékhatásai miatt szenvedést és halált hoztak.

A Robert Koch Intézet dokumentumai, az úgynevezett RKI-akták miatt már évek óta tart a pereskedés, egy töredékét bírósági ítélettel már nyilvánosságra hozták, de a fontos részeket kitakarták. Néhány nappal ezelőtt az ügy váratlan fordulatot vett, miután kiderült: az RKI egyik alkalmazottja az összes dokumentumot átadta egy újságírónak, Aya Velázquez-nek, aki azokat nyilvánossá is tette.

A 4000 oldalnyi dokumentáció mellett mintegy tíz gigabájtnyi kiegészítő adat áll rendelkezésre: grafikonok, táblázatok, belső PowerPoint prezentációk.

Aya Velazquez és Bastian Barucker újságírók, valamint Stefan Homburg közgazdász és adatszakértő egy mai sajtótájékoztatón ismertették a titkos dokumentumok tartalmát. Az eredmények még a vártnál is megdöbbentőbbek. Aya Velazquez kifejtette: a szivárogtató “lelkiismereti okokból” bocsátotta rendelkezésre az adatokat, hogy lehetővé tegye a koronavírus elleni intézkedések teljes körű felülvizsgálatát.

Mint ismert: a járványkezelés alatt a német kormány azt kommunikálta, hogy a Covid-intézkedéseket az RKI tudományos munkája alapozta meg. Valójában ez pont fordítva történt. A politikusok az RKI minden szakmai döntését lesöpörték az asztalról, amihez a tudós testület asszisztált. Kiderült, az egészségügyi miniszter úgy ajánlotta a Covid oltásokat, hogy arról nem kérdezte meg az RKI tudósait, akik látva a helyzetet, annyit reagáltak, nem tudják, a vakcina hatékony-e, mert:

“Erre vonatkozóan azonban sem hazai, sem nemzetközi adatokkal nem rendelkezünk”.

Különösen szembetűnő egy rövid levelezés az RKI két alkalmazottja között. Ez Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter kijelentésére vonatkozik, miszerint “az oltatlanok járványáról” van szó. A szakértők ezt egyszerűen ostobaságnak tartották:

RKI alkalmazott A:

“Az oltatlanok járványa” technikailag helytelen. Szabad ezt nyilvánosan kimondani?”

RKI alkalmazott B:

“Nem.”

Az  RKI számos belső feljegyzése kifejezetten rámutat arra, hogy Lauterbach  nyilvános nyilatkozatai és az aktuális tudományos eredmények gyakran ellentmondtak egymásnak.

A  dokumentumok új, még kétesebb fényt vetnek Christian Drosten “koronapápa” szerepére is. A dokumentumokból kiderül, hogy Drosten mennyire szoros  kapcsolatban állt a német kormánnyal: még egy tudományos ajánlástervezetet is visszavont a teszteléssel kapcsolatban, mert az a kormány intézkedéseit bírálta volna. Drosten a szövetségi kormány által propagált céltalan tesztelést nem tartotta ésszerűnek.

Amikor az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a Pfizer nyomására úgy döntött, hogy a koronavírus elleni vakcina bevezetésekor lemond az úgynevezett III. fázisú vizsgálatokról, az intézet tudósai ezt túl kockázatosnak tartották és ellenezték. A hatóság munkatársai azonban nem hozhatták  nyilvánosságra súlyos aggályaikat.

Még akkor is, amikor a Pfizer és a német politikusok a vakcinát reklámozták és az “emlékeztetőoltást” követelték, az RKI belsőleg  tudományos okokból szkeptikus volt. A feljegyzésekben szó szerint az olvasható, hogy a biztonságosságra vonatkozóan “eddig nem áll rendelkezésre elegendő adat”.

Lothar Wieler, az RKI főnöke minden ellenvetést elutasított. Mondata legendás:

“Az intézkedéseket nem szabad megkérdőjelezni.”

Az RKI kockázatértékelése volt az alapja minden koronavírus elleni intézkedésnek. Csakhogy éppen a tudományos értékeléseket senki nem vette figyelembe, a minisztérium mindenféle szakmai alap nélkül döntött, amit az RKI tudomásul vett.

A dokumentumokból az is kiderült: a gyermekek 73 százalékát inkább az intézkedések, mint a vírus érintette súlyosan és gyakran még mindig érinti – többet, mint bármely más európai országban. A dokumentumokban ez áll: az RKI véleménye szerint a gyerekek soha nem voltak jelentősen veszélyeztetettek – és  pláne nem terjesztették a vírust. Az egyik feljegyzés szó szerint így szól: “A gyermekek nem igazán terjesztik a vírust”.

Christian  Drosten iskolabezárásokat javasolt, annak ellenére, hogy az RKI egyáltalán nem tartotta szükségesnek. És amikor Jens Spahn még egészségügyi miniszter volt, kifejezetten elrendelte, hogy az RKI egyik dokumentumába illesszenek be egy olyan passzust, amelyben az iskolabezárásokat kedvezően értékelték.

Az  RKI emberei belsőleg sem tartották hasznosnak, hanem inkább károsnak az általános kötelező maszkviselést – különösen az iskolákban. Ennek ellenére a kormány a kötelező maszkolás mellett döntött. Ez sok milliárd eurójába került az adófizetőknek.

Az AstraZeneca covid-19 vakcináját már korábban visszavonták

Az is kiderült: az RKI már 2021 elején tudott arról, hogy súlyos gondok vannak az AstraZeneca által gyártott oltással. A kutatóintézet azután is hallgatott a halált is okozó mellékhatásokról. A vakcinát ennek ellenére még hónapokig beadták Németországban – még azután is, hogy a legsúlyosabb mellékhatások ismertté váltak.

A dokumentumokból az RKI-ban tartott két ülés jegyzőkönyve hiányzik, joggal feltételezhető, hogy ott olyan ügyeket tárgyaltak, hogy eleve nem is készült jegyzőkönyv.

Az RKI-akták feketén-fehéren bizonyítják, a “szakemberek” mindenben hazudtak a járványkezelés alatt, és teljesen tisztában voltak azzal, hogy a maszk hatástalan, a gyerekeket nem kell oltani, a vakcináknak súlyos mellékhatási vannak, a tesztelésnek és az iskolabezárásoknak pedig semmi értelme. Az összeesküvés elméletekben “hívők” megnyugodhatnak. Valóban volt összeesküvés az emberiség ellen, de nem elméletben, hanem a gyakorlatban.


Szakács Árpád írása. Ha szeretné követni Szakács Árpád írásait a jövőben, kattintson a Subscribe (Feliratkozás) gombra.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/rendkivuli-hir-kiszivarogtak-a-nemet-covid-intezkedesek-mindenben-hazudtak-a-szakemberek/

Whistleblower aus BMG-Behörde lässt Bundesrepublik erbeben
https://www.pi-news.net/2024/07/whistleblower-aus-bmg-behoerde-laesst-bundesrepublik-erbeben/

Aya Velázquez, berlini szabadúszó újságíró kedden az X hírszolgálaton keresztül közzétette a Robert Koch Intézet (RKI) Corona-kríziscsapatának teljes jegyzőkönyvét. Előzetesen Paul Schreyer, a Multipolar magazintól nyert a bíróságon, és kiadták a jegyzőkönyvet, amelyet nem meglepő módon nagyrészt elsötétítettek. Velázques fáradhatatlanul folytatta a kutatást, és az intézet egykori munkatársával való kapcsolatfelvétel révén nyilvánosságra került a csaknem 4000 oldalas, teljesen leszerkesztett adatsor:

Délelőtt 10 órakor a Berlin-Mitte, Marienstraße 26. szám alatti előadóteremben a bomba egy élő sajtótájékoztatón robbant fel (videó fent): „Megtudjuk, hogy az RKI annak ellenére, hogy tudta, hogy hiányzik a harmadik felek védelme és a A legsúlyosabb mellékhatások mind a létesítményekkel kapcsolatosak, mind az általános oltási követelmények mellett szóltak” – mondta Aya Velázquez.

A kiinduló jelzés a politika és az állam emberek elleni támadásával való teljes és korlátlan megbékéléshez, amely kíméletlenségében és hazugságában örökre hiteltelenné teszi a felelősöket, az elkövetőket, cinkosokat és a zaklatásban már-már felülmúlt engedelmes követőket. embertársaikká válik.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tenyleg-informatikai-hiba-okozta-a-tomeges-leallast/

2024. július 22., hétfő

Ernst Wolff: Most kell nemet mondani

Forrás: klagemauerTV @ YouTube Ernst Wolff: Vorbereitungen für neuen Weltkrieg laufen – Sag rechtzeitig Nein! https://youtu.be/5_V1srJgeIk

Népirtás megtervezése

Amit aláírt a magyar kormány részlet Bardócz Zsuzsanna előadásából

Klíma hisztéria

Moszkva kitart ukrajnai céljai mellett – A Nyugat összecsapni készül Oroszországgal

Moszkva, Belgrád, 2024. július 22. hétfő (MB)

A Kreml úgy reagált Nemzetgyilkos Népirtó Biden amerikai elnök visszalépésére az elnökjelöltségtől, hogy bár figyelemmel kíséri az amerikai eseményeket, Ukrajnával kapcsolatos katonai céljait mégsem teszi függővé tőlük – jelentette a Magyar Békekör tudósítója ismertette Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő közlése alapján.

Mint ismeretes, Moszkva három célt tűzött ki 2022. február 24-én elkezdődött ukrajnai katonai beavatkozásakor: Ukrajna demilitarizálását, nácitlanítását és semlegességét.

Peszkov nyilatkozata arra enged következtetni, hogy az orosz vezetés nem mond le céljairól, függetlenül az amerikai elnökválasztás kimenetelétől.

A katonai konfliktusról szólva Aleksandar Vučić szerb elnök a Pink TV-nek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy „A Nyugat összecsapni készül Oroszországgal. Tudjuk ezt a katonai előkészületekből, tudjuk, hogyan haladnak. És azt akarom mondani, hogy katonai konfliktusra készülnek” – jelentette ki.

A szerb elnök egy korábbi nyilatkozatában annak tulajdonította a Nyugat Oroszországgal szembeni ellenséges szándékát, hogy meg akarja kaparintani az orosz földben rejlő természeti kincseket. “Oroszországban rengeteg olaj, gáz, foszfát, arany és ezüst van, és minden, amire szükségük van” – mondta.

Vučić idézte azokat a nyugati elképzeléseket, amelyek szerint “Oroszország nem érdemel meg ilyen gazdag területet, mert az egész emberiség tartománya”.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Robert F. Kennedy Jr.: Padlón vagyunk

Forrás: Robert F. Kennedy Jr. @ YouTube RFK Jr.: How I See The State Of Our Union https://youtu.be/qLlraZwIRaA

2024. július 19., péntek

Szakács Árpád: Készülődőben a következő népirtás

Balliberálisok nem akarnak Magyarországot

Lengyel testvérek beszólnak Tömeggyilkos Népirtó Ursulának

Mire megy egy ország, ha nem lopják el a vagyonát

Összeomlás – globális informatikai üzemzavar miatt nem szállnak fel a repülőgépek

 

A légiforgalmi irányító rendszerek meghibásodásáról világszerte érkeznek jelentések. Az előzetes jelentések szerint számítógépes hiba okozhatja a problémát. Az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Németországban, Ausztráliában és máshol is problémák merültek fel, és a hatóságok biztonsági okokból kénytelenek voltak lemondani a fel- és leszállásokat.

A hibát egy olyan szoftverfrissítés okozhatta, amely a Microsoft operációs rendszereit zárolja, és a jelentések szerint nem csak a légitársaságoknál fordul elő. Egyes bankok, segélyszolgálatok, műsorszolgáltatók és pénzintézetek is érintettek.

A jelentések szerint a Windows 10 operációs rendszert használó számítógépek összeomlanak és „kék képernyőjét” (BSOD) mutatják a CrowdStrike cég által biztosított biztonsági termék frissítése után. A cég állítólag dolgozik a probléma megoldásán.

Brody Nisbet, a CrowdStrike vezető fenyegetésvadásza egy megoldást kínált a Falcon Sensor kiberbiztonsági alkalmazással kapcsolatos, általa „hibás csatornafájlnak” nevezett probléma kezelésére.

A CrowdStrike a texasi Austinban székhellyel rendelkező vállalat, amely vitathatatlanul leginkább arról ismert, hogy a Demokrata Nemzeti Bizottság felbérelte, hogy elemezze a 2016-os elnökválasztási kampány során a szervereit ért állítólagos hackertámadást. A cég arra a következtetésre jutott, hogy Oroszország volt a felelős, megalapozva ezzel a „Russiagate” állításokat, amelyek szerint Donald Trump összejátszott Moszkvával, hogy legyőzze Hillary Clintont.

Az üzemzavar a jelek szerint érintette többek között a Ryanair ír légitársaságot, a spanyol Aena fő repülőtér-üzemeltetőt, a londoni tőzsdét, a SkyNews brit hírhálózatot.

Egyes oroszországi egységek, például a moszkvai Domogyedovo repülőtér arról számolt be, hogy őket nem érintette a fennakadás.

https://oroszhirek.hu/osszeomlas-globalis-informatikai-uzemzavar-miatt-nem-szallnak-fel-a-repulogepek/

Egy nárcisztikus psichopata tulajdonságai

2024. július 18., csütörtök

Magyar gyerek megölhető ?

Magyarországi magyarok és székelyek!!!

Dr. Boros László: FENEVAD BÉLYEGE következményei

Génkárosító Samsung gyárak

Farga Tamás: CSALIMPIA mióta?

 

Az 1920-as olimpián az egykori Központi hatalmak országai nem vehettek részt, az 1924-es párizsin a németeket meg mindig nem engedték indulni. Pedig hol volt akkor még Hitler... Az 1980-as, s 1984-es sztorikat mindenki ismeri. Dél-Korea mikor megkapta a rendezés jogát meg kőkemény diktatúra volt politikai foglyokkal es gyilkosságokkal. Egyedül az amerikaiakat nem itélték el soha semmiért sőt meg csak ötlet szintjén sem merült fel soha semmilyen retorzió. A 2021-es Tokyo-i olimpián már nem engedték indulni az oroszokat állami(!) doppingprogramra hivatkozva. Szóval nincs új a nap alatt, lehet tovabbhaladni, elvtársak!

https://oroszhirek.hu/csonka-olimpia-15-orosz-sportolo-lesz-parizsban/

Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula közölte, hogy védelmi szövetséggé alakítja át az Európai Uniót, ha újraválasztják

 

Hazug Pokoltöltelék Ursula von der Leyen, aki reméli, hogy újraválasztják az Európai Bizottság (EB) elnökévé a HAMIS SZOBA MIATT, az EB által közzétett politikai programjában megígérte, hogy az EU-t védelmi szövetséggé alakítja át.

„A következő öt évben munkánk középpontjában egy valódi európai védelmi unió kiépítése áll majd” – áll a dokumentumban.

Von der Leyen hozzátette, hogy az uniós országok „mindig meg fogják tartani a felelősséget saját csapataikért, a doktrínától a bevetésig, de Európa sokat tehet a védelmi ipari bázis, az innováció és az egységes piac megerősítésére irányuló erőfeszítések támogatásáért és összehangolásáért”.

https://oroszhirek.hu/ursula-kozolte-hogy-vedelmi-szovetsegge-alakitja-at-az-europai-uniot-ha-ujravalasztjak/

2024. július 17., szerda

Szőke Mária Magdolna: Sátánista áldozati tánc a covid halálkórházak folyosóin

Magyarországi emberek! Kedves Olvasók!

Segítsenek egy, a COVID-bűncselekményeket vizsgáló oknyomozásban.

Tudnak konkrétan olyan magyarországi orvosokról, ápolókról, akik a COVID-terror alatt részt vettek a kórházi táncikálásnak elnevezett sátánista produkcióban?

Olyan orvosok, ápolók, egészségügyi alkalmazottak, akik belementek abba, hogy az állítólagos járvány alatt táncoljanak a kórházak területén, ahol betegeket kezeltek. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Aki tud ilyen orvosról, ápolóról kérem jelezze az illető nevével és a kórház nevével ezt!

Közösen kell felfednünk a problémát és szembesítsük a valósággal a világot!

https://szmm.substack.com/p/emberaldozat-bemutatasa-ritualis

A csehországi FOIA adatai bizonyítják, hogy a Moderna vakcinák több mint 50%-kal növelték a teljes halálozást (és a Pfizer vakcinák sem voltak biztonságosak)

 

„Biztonságos és hatékony?” Ezen új adatok felhasználásával végre bizonyítható, hogy a COVID vakcinák nem voltak biztonságosak vagy hatékonyak semmilyen korosztály számára. A COVID-oltásoknak semmi haszna nem volt, és növelték a halálozás kockázatát.

Steve Kirsch írásából fordítva:

A Cseh Köztársaságból FOIA-kérelem útján megszerzett hivatalos kormányzati nyilvántartási szintű adatok azt mutatják, hogy a Moderna COVID vakcina az oltás időpontjától számított 12 hónapos időszakban mérve minden életkorban növelte a teljes halálozást (ACM) a Pfizer vakcinához képest.

Ha a COVID vakcinák biztonságosak lennének, akkor a különböző vakcinamárkák összesített ACM-értéke nagyon hasonló lenne.

Ez nem így van. Ezek radikálisan különböznek, és a különbség statisztikailag nagyon szignifikáns.

Például a 46-69 évesek esetében, akik 2021-ben a Cseh Köztársaságban két Moderna oltást kaptak, szemben a Pfizer két oltásával, a fenti ábrán látható módon, az oltás időpontjától számított 1 éves időintervallumban mérve több mint 50%-kal magasabb a halálozás kockázata.

Minél fiatalabb voltál, annál nagyobb volt a kockázat százalékos növekedése. A 20-29 évesek esetében például az MRR (a Moderna és a Pfizer közötti halálozási arány) megközelítette a 2:1 arányt, ami azt jelenti, hogy több mint kétszeresére nőtt a teljes halálozás, ha Moderna injekciót kapott.

Tehát még ha a Pfizer vakcina 100%-ban biztonságos is lenne, a Moderna vakcinát azonnal le kellene állítani, mivel az túlságosan halálos ahhoz, hogy bármely korcsoportban alkalmazzák.

Az 50%-os szám a Pfizer ACM-értékhez viszonyított abszolút ACM-növekedés, nem pedig a többlethalálozási kockázat összehasonlítása.

Ez egy vonatszerencsétlenség. Az oltóanyagoknak mindig csökkenteniük kell az abszolút ACM-et. A vakcináknak soha nem szabad növelniük az ACM-et, még egy kicsit sem.

A Pfizer COVID vakcina szintén túl veszélyes a használatához, de nincs elég adatunk ahhoz, hogy pontosan megbecsüljük, mennyivel növeli a teljes halálozást. A korlátozott adatok alapján azt hiszem, biztonsággal kijelenthető, hogy a Pfizer legalább 10%-kal magasabbnak tűnik az összhalálozásban, mint a Novavax (ez egy nagyon óvatos becslés, mivel az összes adat ennél jóval magasabb volt), így a Pfizer is teljesen alkalmatlan a nyilvános használatra.

Számokban kifejezve, ha az USA-ban mindenki megkapná a kezdeti 2 dózisú Moderna injekciót, az legalább 650 000 többlethalálozást okozna (amit én az USA teljes ACM 20%-os növekedésére becsültem, mivel az ACM arányok sokkal magasabbak az idősebb korosztályok esetében, ahol a vakcina %-os hatása sokkal kisebb). Ez egy konzervatív becslés. Rancourt és munkatársai becslése szerint a COVID oltások minden korosztályban átlagosan 1,26 ember halálát okozzák 1000 oltásonként. Az Egyesült Államokban, ahol több mint 677 millió oltást adtak be, a becslés több mint 850 000 halálesetre vonatkozik.

Még ennél is problematikusabb, hogy a világ egyetlen egészségügyi hatósága – legyen az helyi, nemzeti vagy nemzetközi – sem volt képes kimutatni a Moderna ilyen mértékű relatív halálozási növekedését a Pfizerhez képest.

Az ok egyszerű: egyikük sem vette a fáradságot, hogy megnézze.

Sehol a világon egyetlen halálozási összehasonlítást sem tett közzé soha egyetlen közegészségügyi hatóság sem. Még a belső dokumentumokban sem.

Ez megdöbbentő. Mégis, a főáramú orvosi közösségben soha senki nem adott hangot aggodalmának az ilyen nyilvánvaló biztonsági ellenőrzés hiánya és az adatok átláthatóságának teljes hiánya miatt.

Ha utánanéztek volna, pontosan azt találták volna, amit én találtam: egy komoly problémát. Kevesebb mint 15 órámba telt, mióta megkaptam az adatokat, hogy észrevegyem az adatokban lévő hatalmas anomáliát.

Ez az orvosi közösség és a szabályozó hatóságok egyik legnagyobb mulasztása. Mindannyiuknak nyilvánosan bocsánatot kellene kérniük, és be kellene ismerniük, hogy alkalmatlanok voltak.

Ha a Moderna nem tudja bizonyítani, hogy ez az elemzés miért téves, akkor a Moderna vakcinákat azonnal le kell állítani világszerte, hogy megelőzzék a további haláleseteket.

Az összes forrásadat és elemzési eszköz nyilvánosan hozzáférhető, és bárki megismételheti.

Megkerestem a Pfizert, a Modernát, a Novavaxot és az UPenn biostatisztika professzorát, Jeffrey Morrist, hogy kommentálják ezt a cikket.

Csak Morris professzor válaszolt. Mellékeltem egy linket a cikk elemzéséhez, hogy önök is eldönthessék. Alapvetően nincs problémája az adatok integritásával, a módszertannal vagy a módszertan adatokra való alkalmazásának eredményeivel. Ő viszont úgy véli, hogy az eredmények értelmezése hibás; a vakcinák biztonságosak, és hogy kell lennie valamilyen zavaró tényezőnek, ami megmagyarázza az eltérés okát.

Itt van minden, amit tudnia kell: Morris professzor nem tudja megmagyarázni, hogy ha a COVID vakcinák biztonságosak, akkor miért lehet 50%-kal magasabb a halálozási arány, ha a Pfizer oltás helyett a Moderna oltást kapja. És azt sem, hogy a fiatalabbaknál miért volt még nagyobb a halálozási aránytalanság. Még az X-en közzétett magyarázatában is megpróbálja elterelni a figyelmet, és teljesen elkerüli, hogy megpróbálja megmagyarázni a cikk kulcspontját. Most elismeri, hogy igazam van, hogy a Moderna halálozási aránya magasabb, mint a Pfizeré, de aztán azt mondja, hogy a halálozási arány még mindig alacsonyabb, mint az oltatlanoké, tehát a COVID oltások életeket mentettek meg, és a Moderna kevesebb életet mentett meg, mint a Pfizer.

De a probléma persze az ő logikájával az, hogy egyáltalán nincs bizonyíték arra, hogy a két típus közötti halálozási különbségek a COVID hullámok alatt voltak, ahol, ha igaza van, a Pfizer halálozás nem emelkedett, a Moderna pedig igen. Az alábbi idősorok azt mutatják, hogy a halálozási különbségek már az injekció beadása után és az azt követő 20 hét mindegyikében kialakultak. Dr. Clare Craig pedig a COVID-különbségekkel foglalkozott a posztjában (nem voltak).

És pontosan ezért olyan fontos ez a cikk: mert a csehországi adatokra nincs más használható magyarázat, mint a nyilvánvaló magyarázat: a Moderna vakcina sokkal halálosabb, mint a Pfizer vakcina.


Teljes cikk angolul: https://kirschsubstack.com/p/breaking-record-level-data-from-czech

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-csehorszagi-foia-adatai-bizonyitjak-hogy-a-moderna-vakcinak-tobb-mint-50-kal-noveltek-a-teljes-halalozast-es-a-pfizer-vakcinak-sem-voltak-biztonsagosak/

Ennyit ér a kocsi ajtó zárása

Cserben hagyva a magyar államtól

2024. július 16., kedd

2024. július 15., hétfő

Irán új elnöke a logika hatalmát hangsúlyozza a hatalmi logikával szemben

 

Teherán, 2024. július 15. hétfő (MB)

Irán új elnöke a nemzeti érdekeket szolgáló egyenjogú gazdasági együttműködésben jelölte meg politikai célját, és arra kérte az Iszlám Köztársaság szomszédjait, hogy a bőséges erőforrásokkal és a békés iszlám tanításokban gyökerező közös hagyományok birtokában fogjanak össze, és a hatalom logikájával a logika erejét szegezzék szembe.

Maszúd Peszeskján, a helikopter katasztrófában elhunyt Ebrahim Raiszi elnök utódja, akit július 5-én az iráni szavazók 55 százaléka választott meg az ország új elnökévé, tudatta: kormánya „lehetőség-vezérelt politikát” fog folytatni, hogy „egyensúlyt teremtsen minden országgal fennálló kapcsolataiban”. Üdvözölni fogják a feszültségek enyhítésére irányuló őszinte erőfeszítéseket, és a jóhiszeműséget jóhiszeműséggel viszonozzák.

Az új iráni elnök külpolitikai céljait a Magyar Békekörhöz eljuttatott dokumentum szerint elsőbbséget élvez egy „erős térség” megteremtése Törökország, Szaúd-Arábia, Omán, Irak, Bahrain, Katar, Kuwait, az Arab Emírátusok Szövetsége és a regionális szervezetek összefogásával a közös fejlődésért, a háború, a szektás kofliktusok, a terrorizmus és a szélsőségesség ellen, a drogkereskedelem és a vízhiány megszüntetéséért, a menekültválság leküzdéséért, a környezet pusztulásának megállításáért, az idegen beavatkozással szemben.

Peszeskján éles szavakkal illeti a palesztinokkal szemben népirtást folytató apartheid izraeli rezsimet. Elítéli az izraeli megszállásokat, a törvénytelen annektálásokat, a szomszédjaival szemben elkövetett agressziókat. Irán célját a gázai tartós tűzszünetben, a tömegmészárlás megállításában, s a konfliktus kiszélesedésének megakadályozásában jelöli meg.

Az antiszemitizmus vádját az iráni kultúra, hit és alapértékek nevében visszautasítja.

Nagyra értékeli a barátságot Kínával és Oroszországgal. „Kína és Oroszország következetesen mellettünk állt a kihívásokkal teli időkben” – írja.

Peszeskján  Kínával átfogó stratégiai partnerségre és új világrendre törekszik. Méltatja Peking közreműködését az iráni-szaúdi kapcsolatok normalizálásában.

Oroszországot Irán stratégiai szövetségeseként említi, és tudatja, hogy kormánya elkötelezett az együttműködés kiszélesítése mellett, különösen a BRICS, a Sanghaji Együttműködési Szervezet és az Eurázsiai Gazdasági Unió keretében.

„Békére törekszünk Oroszország és Ukrajna népe között, és kormányom készen áll arra, hogy aktívan támogassa a célt szolgáló kezdeményezéseket” – tudatja.

Fejleszteni kívánja az együttműködést a déli félteke országaival, különös tekintettel Afrikára.

Az iráni nemzetközi atom-megállapodásról (JCPOA) megírja: az USA 2018-ban történt egyoldalú kilépése után a szerződésből az Európai Unió országai tizenegy kötelezettséget vállaltak Iránnal szemben, hogy megpróbálják megmenteni a megállapodást, és enyhíteni az Egyesült Államok jogellenes és egyoldalú szankcióinak ​​hatását. Ezek a kötelezettségvállalások magukban foglalták a hatékony banki tranzakciók biztosítását, a vállalatok hatékony védelmét az Egyesült Államok szankcióival szemben, valamint az iráni befektetések előmozdítását. Az európai országok megszegték ezeket a kötelezettségvállalásokat, mégis indokolatlanul elvárják Irántól, hogy egyoldalúan teljesítse a JCPOA szerinti összes kötelezettségét.

Maszúd Peszeskján szerint mód nyílik a kölcsönösen előnyös együttműködésre az egyenjogúság alapján. „Az európai országoknak fel kell ismerniük, hogy az iráni büszke nép, jogait és méltóságát többé nem lehet figyelmen kívül hagyni. Irán és Európa számos együttműködési területet fedezhet fel, ha az európai hatalmak megbékélnek ezzel a valósággal, és felhagynak túlzott önbizalomra utaló felsőbbrendűségi hajlamukkal”.

Jó volna, ha az Egyesült Államok is tudomásul venné a valóságot, s megértené, hogy Irán nem enged a nyomásnak.

„2015-ben jóhiszeműen csatlakoztunk a JCPOA-hoz, és kötelezettségeinknek maradéktalanul eleget tettünk. De az Egyesült Államok jogtalanul kilépett a megállapodásból pusztán hazai viszályok és bosszúállás miatt, több száz milliárd dolláros kárt okozva gazdaságunknak, és kimondhatatlan szenvedést, halált és pusztítást okozva az iráni népnek – különösen a Covid-járvány idején – a területen kívüli egyoldalú szankciók bevezetésével. Az Egyesült Államok szándékosan úgy döntött, hogy fokozza az ellenségeskedést azzal, hogy nemcsak gazdasági háborút folytat Irán ellen, hanem állami terrorizmusba is bocsátkozott. Meggyilkolta Kászem Szolejmáni tábornokot, a terrorizmus elleni globális harc hősét, aki arról vált ismertté, hogy megmentette térségünk lakosságát az Iszlám Állam terrorszervezet (ISIS) csapásától, és más elvetemült terrorista csoportoktól. Láthatja a világ, mit idézett elő ezzel a magatartásával” – írta.

Különösen súlyosnak tartja, hogy az USA aktívan közreműködik Izrael nukleáris felfegyverzésében, s ezzel apartheid rezsimet támogat, egy agresszort, aki ráadásul nem is tagja a nemzetközi atomsorompó-szerződésnek, tehát nukleáris arzenál törvénytelen birtokosa.

Az új elnök leszögezi, hogy Irán védelmi doktrínája nem foglalja magában az atomfegyvert. Ezért arra kéri az USÁ-t, hogy tanuljon melléfogásaiból, és fogadja el az új valóságot, miszerint többé nem lehet szembeállítani egymással az Öböl- térség országait.

Maszúd Peszeskján céljaival kapcsolatban a Magyar Békekör megjegyezte: az új iráni elnök – a jelek szerint – továbbra is ki akarja venni részét az egypólusú világrend sokpólusúvá történő átalakításának folyamatából, az Egyesült Államok globális, és Izrael regionális hegemóniájának felszámolásából. Teherán kooperatív nemzetközi kapcsolatrendszerrel szeretné felváltani a jelenlegi konfrontatív rendszert, hogy oxigénhez juttassa nemzetközi törvényekbe ütközően szankcionált gazdaságát, és biztosítsa 88 millió lelket számláló népének normális fejlődését.

A Békekör véleménye szerint Irán béketörekvése közös nevezőt kínál a magyar kormány béketörekvésével, és lehetőséget nyújt a két ország politikai, gazdasági és emberi kapcsolatainak szankcióktól mentes erősítéséhez.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A fényképen Maszúd Peszeskján iráni elnök.

A nagy sakktábla Modern gyarmatosítás

Betekintés Magyarország kifosztásába, mely már az 1970-es évek elején kezdődött szabadrablással

Kassai Lajos: Mi történt a generációk között?

Dr. Horkovics Kovács János:Mammográfia és biopszia

2024. július 14., vasárnap

A merényletről Donald Trump ellen

Washington, 2024. július 14. vasárnap (MB)

A Donald Trump ellen elkövetett gyilkossági kísérlet arra utal, hogy az ukrajnai háború folytatásában, és a sokpólusú világrend elutasításában érdekelt amerikai hatalmi körökben a leszámolásra is készek azokkal szemben, akik akár csak megpendítik is a békés kiegyezés lehetőségét az oroszokkal – értékelte a történteket a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

A merénylet a John Kennedy elnök ellen 1963-ban elkövetett gyilkos merényletet idézi. Kennedyt azok a hatalmi körök tették el láb alól, akik nem voltak hajlandóak elfogadni a kiegyezést Hruscsov Szovjetuniójával a világháborúval fenyegető kubai rakétaválság kapcsán.

Mindkét politikai merényletben közös mögöttes cél az Egyesült Államok világuralmi szerepének megőrzése a hegemóniáját veszélyeztető keleti hatalommal szemben. A békés együttélés és együttműködés elutasítása a Szovjetunióval és jogutódjával, Oroszországgal.

Trump választási kampányában ígéretet tett arra, hogy 24 órán belül véget vet az ukrajnai konfliktusnak, és esetleg leállítja a fegyverszállítást Zelenszkij seregének. Pontos békerendezési tervének nem ismeretében nehéz volna megítélni esetleges kiegyezési szándékának komolyságát. Annyi mindenesetre elmondható, hogy a békeszándék puszta ténye elegendő lehetett arra, hogy ellenlábasai kivonják a forgalomból, és ezzel óriási esélyt adjanak a háború folytatása mellett fanatikusan elköteleződött Joe Biden mandátumának meghosszabbításához.

Még nem tudni, hogy a Kennedy-gyilkossághoz hasonlóan játszottak-e szerepet, és ha igen, mily mértékben érintettek az amerikai háttérhatalom jelzett köreinek érdekeit rendre kiszolgáló speciális szolgálatok. A végrehajtót most is agyonlőtték, mint történt annak idején Kennedy gyilkosával. A gyilkosság körülményeit rögzítő Warren jelentést 100 évre titkosították.

A merényletből kisebb sérüléssel kikerülő Donald Trump vasárnap tölti be 78. életévét.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A fényképen a Donald Trump jobbfülét eltalált lövedék pályája. A másik képen a Kennedy elnök életét kioltó merénylet Dallasban.

https://bekekor.wordpress.com/2024/07/14/a-merenyletrol-donald-trump-ellen/

2024.7.18: Ki fogják vonni Bident a forgalomból? Most hogy a Trump elleni merénylet nem sikerült, szerintem mást nem nagyon tehetnek…

Joe Biden koronavírusos

Fokozatosan “súlyosbodni” fog az állapota, majd a végén ki fog szállni a választási versenyből?

2024.7.15: A halántékába (hátsó agyába) akart neki lőni, de a lövéssel szinte egy időben Trump elmozditotta a fejét, igy a golyó csak a fülét súrolta.

Ez a mozdulat mentette meg Donald Trump életét – videó

Cohen azt mondja, hogy Trump élete egyetlen pillanaton, azaz fejének elfordításán múlt. Ha ezt a mozdulatot nem teszi meg, úgy a lövedék a fülébe fúródott volna, és a koponyába jutva minden valószínűség szerint végzett volna az elnökjelölttel.

A volt különleges katona a Fox Newsnak adott szakértői nyilatkozatában elmondta, hogy a mesterlövészeket jellemzően arra képzik, hogy a kisagy kérgébe lőjenek, ami az agytörzs tetején található. Egy oda bevitt találat azonnal cselekvőképtelenné teszi az áldozatot

2024.7.14: Mesterlövész támadt Donald Trumpra

Ez engem egyáltalán nem ért meglepetésként. Most, hogy a dolog nem sikerült, Trump még nagyobb veszélyben van. Kizárt dolog, hogy a Demokraták tolerálni fogják, hogy újból az elnöki székbe kerüljön, és lebontsa, tönkretegye az USA-t, mint anno Gorbacsov tette a Szovjetunióval. Hamarabb lesz az egészből polgárháború. Eszerint a prófécia szerint, melyből még 2017-ben a Gyakran átirt forgatókönyv c. irásban is idéztem, “Trump a paprikajancsi” és rosszul fogja végezni, nem lesz megmentve.

Hitler és Martin Bormann is megmenekült, de Trump nem fog, nem az a sorsa. Tényleg azt hiszitek, hogy a Donáld hosszútávon is ott lesz? (a politikában)
And both Hitler and Bormann escaped – unlike Trump, because it’s not his destiny. Do you really, truly believe that Donald will be there for the long haul?

https://pokolraveluk.info/esemenyfigyelo-2021/

A BlackRock 2022-es reklámjában is szerepelt a Trump elleni merényletkísérlet gyanúsítottja

Thomas Matthew Crooks, a Donald Trump volt amerikai elnök elleni szombati merényletkísérlet gyanúsítottja szerepelt a BlackRock 2022-es reklámjában – ismerte el a befektetési óriáscég.

Crooksot az amerikai titkosszolgálat emberei lőtték le, miután több lövést is leadott a republikánus elnökjelöltre, miközben az beszédet mondott egy pennsylvaniai kampánygyűlésen. A BlackRock vasárnap közleményben hozta nyilvánosságra a kapcsolatát a lövöldözővel.

A reklámfilmet a Bethel Park középiskolában forgatták, ahol Crooks két évvel ezelőtt végzett. Az akkor még tizenéves fiatalember több más diákkal együtt szerepelt a háttérben, és semmilyen módon nem kapott díjazást – közölte a vállalat.

“A Trump volt elnök elleni merényletkísérlet visszataszító” – hangsúlyozta a BlackRock. “Hálásak vagyunk, hogy Trump volt elnök nem sérült meg súlyosan, és gondolunk ennek a szörnyű tettnek minden ártatlan szemlélőjére és áldozatára, különösen arra, akit megöltek”.

Trump fülét súrolta egy golyó, egy ember meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült a tömegben.

A cég közölte, hogy letiltja a reklámot, és minden rendelkezésre álló felvételt megoszt az illetékes hatóságokkal.

Az amerikai média Crooksot magányos emberként jellemezte, akinek ellentmondásos a politikai hovatartozása. Adományozott egy liberális adománygyűjtő szervezetnek, de republikánus szavazóként is regisztrálta magát.

A Trump-gyűlésen egy közeli ipari épület tetejéről nyitott tüzet. Szemtanúk azt állították, hogy a lövöldözés előtt néhány perccel megpróbálták riasztani a rendőrséget, hogy egy fegyveres férfi “kúszik” a lövöldözőhelye felé.

https://oroszhirek.hu/a-blackrock-2022-es-reklamjaban-is-szerepelt-a-trump-elleni-merenyletkiserlet-gyanusitotja/

A tönkretett kereszténység

2024. július 13., szombat

Kísérleti oltás felelőssége : Minden orvos tudta, hogy a FENEVAD BÉLYEGE, most pedig menekülnek a felelősségrevonás alól, mintha semmi életellenes cselekedetet meg nem valósítottak volna

K.O. ütést mértek Népirtó Sátánfatty Karikó Katalin vakcinájára Amerikában

 

A CDC korábbi igazgatója még a saját orvosi praxisában sem meri használni az mRNS oltást!

Minden magyarországi médiafelületen vezető hír kellett volna legyen az az információ, amit szokás szerint elhallgattak a hazai “hiteles és objektív újságírók”.


Szakács Árpád írása


Egy csütörtöki szenátusi meghallgatáson Robert Redfield, a Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának (CDC) korábbi igazgatója azt mondta, hogy az mRNS COVID-19 vakcinák veszélyesek, és nem lett volna szabad kötelezni az oltásokat. Redfield beismerése a Szenátus Nemzetbiztonsági és Kormányzati Ügyek Bizottságának meghallgatásán hangzott el. (A teljes kongresszusi meghallgatást ezen az oldalon lehet megnézni a lap aljára görgetve.)

Redfield, aki Donald Trump felkérésére 2018-tól 2021-ig vezette a CDC-t, a biológiai biztonságot “nemzetünk legnagyobb nemzetbiztonsági ügyének” nyilvánította, és a funkciónyerési víruskutatások leállítására szólított fel.

A meghallgatás során Redfield, aki a CDC-t a COVID-19 világjárvány kritikus első hónapjaiban felügyelte, részletezte az mRNS-vakcina biztonságával kapcsolatos közelmúltbeli kijelentéseit.

Dr. Robert Redfield és Donald Trump a Fehér Házban

“Úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit elkövettek, az volt, hogy kötelezővé tették ezeket a vakcinákat.”

– mondta Redfield. Hozzátette:

“Soha nem lett volna szabad kötelezően előírni az oltásokat. Nyitva kellett volna hagyni a személyes választás lehetőségét.”

Redfield továbbment és elismerte, hogy az mRNS-vakcinák által termelt tüskefehérje “mérgező a szervezet számára”, és “nagyon erős gyulladásos reakciót vált ki”.

Megjegyezte, hogy saját orvosi praxisában nem ad mRNS-vakcinákat, helyette inkább elölt fehérje vakcinákat alkalmaz.


Teljes cikk: https://www.szakacsarpad.com/p/ko-utest-mertek-kariko-katalin-vakcinajara

A vakcina ügy áttekintése FENEVAD BÉLYEGE