2022. szeptember 12., hétfő

Svédország: Ötből négy „menekült” abban az országban nyaralt, ahonnan elmenekült

Egy új felmérés szerint a Svédországban élő menekültek közül ötből majdnem négy nyaralt abban az országban, ahonnan eredetileg menekült.

Igen, tényleg.

A felmérést a Novus közvélemény-kutató cég végezte a svéd Bulletin online újság megbízásából.

A felmérés szerint a Svédországba menekültként érkezett, feltehetően háború vagy üldöztetés elől menekülő emberek 79 százaléka visszatért hazájába, mióta Svédországba érkezett.

"A felmérés szerint azonban nem kívánnak véglegesen hazatérni - számol be a Remix News. "Arra a kérdésre, hogy tervezik-e, hogy a jövőben véglegesen visszatérnek-e szülőföldjükre, mindössze 2 százalék mondta, hogy igen, 16 százalék pedig azt, hogy talán - a nem európai országokból Svédországba érkezettek 81 százaléka azt mondta, hogy nem, elsősorban azért, mert úgy gondolják, hogy Svédország jobb ország a gyermekeik felnevelésére."

A migránsok azért tudnak ki-becsúszni Svédországba, mert nem büntetik őket, ellentétben olyan országokkal, mint Svájc vagy Németország, ahol a hazájukba engedély nélkül visszatérő menekültek azzal fenyegetnek, hogy elveszítik menedékjogi státuszukat.

"Ha valaki, egy szíriai menekült rendszeresen Szíriában nyaral, nem állíthatja őszintén, hogy Szíriában üldözik" - mondta 2019-ben Horst Seehofer akkori német belügyminiszter.

A felmérés eredményei ismét rávilágítanak arra, hogy az úgynevezett "menekültek" túlnyomó többsége egyáltalán nem menekült, hanem gazdasági migránsok, akik a "menekült" kifejezés érzelmi kincsét kihasználva visszaélnek a rendszerrel, és ezzel a tényleges menekültek érdekeit sértik.

 

 

Az elmúlt 20 évben Svédország egy főre vetítve több menekültet fogadott be, mint bármely más nyugati ország, és ez a folyamat azt eredményezte, hogy Svédország Európa egyik legbiztonságosabb országából a második legveszélyesebbé vált.

A migránsok munkanélküliségi rátája négyszer magasabb, mint az őshonos svédeké, és egyes migránsok lakta területeken a munkanélküliség aránya eléri a 78 százalékot.

Amint azt az alábbi videóban kiemeljük, a tömeges migrációellenes Svéd Demokraták által uralt jobboldali blokk választási győzelmével a svédek végre felébredni látszanak a felgyorsult multikulturalizmus buktatóira.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/svedorszag-otbol-negy-menekult-abban-az-orszagban-nyaralt-ahonnan-elmenekult

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése