A parlamenti elfogadási folyamat attól függ, hogy a WHO alkotmányának melyik cikkelye alapján fogadják el az egyezményt.
A WHO Alkotmánya alapján kétféle lehetõség létezik olyan nemzetközi okmányok elfogadására, mint a leendõ pandémiás szerzõdés: a 19. cikk szerinti módszer és a 21. cikk szerinti módszer.

-A 19. cikket új szerződések elfogadására használják, és a tagállamok kétharmados többsége szükséges ahhoz, hogy elfogadják a Pandémiás Szerződést a Genfi Egészségügyi Világközgyűlésen.
A későbbiekben ezt ratifikálják a nemzetállamok, még abban az esetben is, ha a nemzetállam nemmel szavazott, de a többség elfogadta azt, az akkor is kötelezően érvényessé kell tenni, és ratifikálni kell az adott ország parlamentjével.

-A 21. cikket új egészségügyi szabályozások elfogadása azt jelentené, hogy a Pandémiás Megállapodás kötelező érvényű lesz az összes WHO-tagállamra nézve, ha ezt a tagállamok egyszerű többségével Genfben elfogadják. Ekkor még ratifikálnia sem kell az adott ország törvényhozásának.
Viszont ez esetben minden olyan WHO-tagállamnak, amely nem kívánja magára nézve kötelező érvényűvé tenni az új megállapodást, proaktívan ki kell lépnie.
KÉT HÉT VAN ALÁÍRÁSIG, ÉS NAGYON SOK A HOMÁLY.
HOGY LEHET SZAVAZNI A WHO-PANDÉMIÁS SZERZŐDÉSRŐL, HA ANNAK RÉSZLETEI KÉT HÉTTEL AZ ALÁÍRÁS ELŐTT MÉG NEM ISMERTEK?
https://dailysceptic.org/2024/05/17/government-set-to-deny-parliament-a-vote-on-who-pandemic-treaty/

VAN VALAKI, AKI ISMERI A MAGYAR ÁLLAM ÁLLÁSPONTJÁT A KÉRDÉSBEN?
NEM HISZEM, MERT CSAK A SZOKÁSOS MASZATOLÁS, AGYONHALLGATÁS ZAJLIK.
MAGYARORSZÁG MINDIG IS EGY KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG VOLT.
CSERÉBEN A HATALOM ERŐBŐL TOL ÁT MINDENT. MINDEKÖZBEN MEGY A SZABADSÁGHARCOS HANDABANDÁZÁS.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/heffner-attila-tudositasa-a-birosagi-felmentesrol/