2024. október 17., csütörtök

Stefan Magnet: Jön a turbórák

A Berliner Zeitung beszámolója szerint egyre több a „turbórákos” eset, és ezzel összefüggésben idézi egy patológus figyelmeztetését a nem kellően tesztelt mRNS-koronavakcinákra. A FENEVAD BÉLYEGE oltási kampány 2021 őszi kezdete óta a fiatalabb betegeknél megfigyelhető az agresszív mellrák előfordulásának a növekedése, gyakran egyszerre több daganattal és megnövekedett kiújulási aránnyal. Hivatkozik egy horvát patológus nyilatkozatára is, aki összefüggést tételez fel az átoltottsági ráta és a rák bekövetkezése kockázati arányának 52 százalékos növekedése között.

Forrás: AUF1.TV

Az Antikrisztus által vezényelt Világgazdasági Fórum őrült tervei

 Az Antikrisztus által vezényelt Világgazdasági Fórum őrült tervei?

Íme egy rövid lista néhány céljukról, amelyeket nyíltan megvitatnak saját hivatalos weboldalaikon, valamint videóikban, könyveikben és konferenciáikban. Minden online kutatás számtalan forrást tár fel mindezekre.

VAKCINA ALAPÚ TÁRSADALOM
Tegye a folyamatos védőoltásokat a társadalomban való részvétel feltételévé, vakcinaútlevelekkel és digitális igazolványokkal. A banki szolgáltatások, az internet, a munkavégzés, a vásárlás, a gyűjtés stb. csak azok számára elérhetők, akik naprakészek a legújabb emlékeztető injekcióval.

 

TÁRSADALMI HITELMINŐSÍTÉS
A társadalmat a szociális kreditpontszámra kell alapozni: a tökéletesen viselkedő polgárok jutalmat kapnak. Aki kilép a sorból, megbüntetik. Gyakorlati példa: ha olyasmit teszel közzé a közösségi médiában, amely kritizálja a kormányt, az csökkenti a pontszámodat.

 

ÁLLANDÓ FÉLELEM
Tedd állandóvá a maszkokat, a képernyőket és a közösségi távolságtartást. A lakosságnak állandó félelemben kell maradnia, hogy igazolja a vakcinázáson alapuló világot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden létező vírus szabadalmaztatott, ami azt jelenti, hogy ezeket a betegségeket ember okozta.

 

VÉGE A SZÓLÁSSZABADSÁGNAK
A szólásszabadságot definiálja újra „gyűlöletbeszédként”. Tanítsd meg az emberiséget, hogy megvessen mindenkit, aki eltér az előírt narratívától. Minden olyan információt jelöljön meg, amely nincs összhangban a hivatalos történettel „dezinformáció”.

 

INTERNETIRÁNYÍTÁS
Irányítsd az internetet, így csak az előírt narratíva lesz elérhető a világ számára. Törölje a több millió bejegyzést és webhelyet, amelyek kritizálják, megkérdőjelezik és megcáfolják a hivatalos történeteket.

 

 

 

AZ EMBERISÉG ELSZIGETELÉSE
Korlátozza az emberi interakciót azáltal, hogy mindenkinek a képernyője mögül szólít meg, hogy dolgozzon, vásároljon, iskolázzon. Elszigeteljék az emberiséget eszközeik mögé, ahol a hét minden napján 24 órában bombázzák őket az uralkodók propagandája.

 

NINCS VAGYON
Szereljen be egy univerzális jövedelmet, és ne engedje, hogy bárki vagyont gyűjtsön. Gazdagnak lenni az elit kiváltsága. A parasztokat szegénynek és az uralkodó osztálytól függőnek kell tartani.

 

IDŐJÁRÁSI HÁBORÚ
Használja az időjárási hadviselés technológiáját aszályok, áradások, földrengések, erdőtüzek, hurrikánok stb. előidézésére. Tekintse az éghajlatváltozást, amit aztán ürügyként használnak fel a lakosság további elzárására, kirablására és ellenőrzésére.

 

NINCS TULAJDONJOG
Ragadjon el minden magántulajdont a világ összes polgárától. Mindent az elittől kell bérelni: otthonokat, autókat, felszereléseket, szerszámokat, még ruhákat is. Senki nem birtokolhat semmit. A cél az uralkodóktól való teljes függés.

 

ELEKTROMOS AUTÓK
Tegyen mindenkit függővé az irányítható és követhető elektromos autóktól. Az elektromos autók tökéletesek a lezárások végrehajtására. Olyan jelet sugározzon, amely letilt minden járművet, és a világ nem megy sehova.

 

UTAZÁS KORLÁTOZÁSA
A belső égésű motorral felszerelt járműveket használók mozgása korlátozott lesz, mivel a megengedett legnagyobb CO2-lábnyomuk lesz.

 

A NAP ELFEDÉSE
A WEF egy Brazília méretű tutajt készül felbocsátani az égre, hogy megakadályozza, hogy a nap bevilágítsa a földet. Állításuk szerint a „klímaváltozás” leküzdéséhez örök árnyékot kell vetni a földre.

 

 

 

NINCS KISVÁLLALKOZÁS
Csökkentse a kisvállalkozások számát a járványügyi és éghajlati korlátozások révén, és vigye át az összes vagyont olyan megavállalatoknak, amelyeknek nem kell abbahagyniuk működésüket.

 

NINCSENEK EMBERI JOGOK
Távolítson el minden személyes jogot és szabadságot az emberiségtől az „együtt vagyunk ebben” és „a nagyobb jó” álcája alatt. Hozzon létre ellenségeskedést a jogok és szabadságok mellett kiálló emberekkel szemben azzal, hogy „önzőnek” bélyegzi őket.

 

IRÁNYÍTOTT PÉNZÜGYEK
Telepítsen egy világméretű digitális valutát, amelyet a hatalmon lévők irányítanak majd. A banki szolgáltatások csak azok számára lesznek elérhetőek, akik rendelkeznek a szükséges oltási státusszal és szociális hitelképességgel.

 

SZEXUÁLIS ZAVAROK
Vége a természetes családnak az LGTBQA+ napirend előmozdításával. Tedd normává a természetellenes szexuális kapcsolatokat, és tekintsd "furcsának" az egészséges családokat. Erre azért van szükség, hogy csökkentsük a világ népességét.

 

NINCS VADON
Zárjon be minden vadon területet, hogy az emberiség többé ne férhessen hozzá a vad, érintetlen természethez.

 

BÖRTÖN VÁROSOK
Zárjon be mindenkit az intelligens városokba, ahol minden lélegzetvételüket figyelik. Senki sem hagyhatja el a várost kötelező oltási státusz vagy szociális kreditpont nélkül.

 

VIRTUÁLIS VALÓSÁG
Cserélje ki a valóságot virtuális illúziókkal a MetaVerse-ben. Népszerűsítse a virtuális birodalmat, mint „jobb”, mint a valóság élvezését.

 

TELJES FELÜGYELET
Töltse meg a világot több milliárd megfigyelő kamerával, drónnal, drónhibával és műholddal, amelyek a hét minden napján, a hét minden percében, 24 órában figyelni fogják a Föld minden lelkének minden lépését. Mindezt a „közbiztonság” nevében.

 

MINDENKI KIBORG
Végezze ki az eredeti emberiséget, és tegyen mindenkit kiborggá, akit a mesterséges intelligencia felhőből figyelhet és irányíthat.

 

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
Cserélje le a legtöbb munkahelyet mesterséges intelligenciával. Az orvosok, ügyvédek, sofőrök, tanárok, prédikátorok stb. könnyen helyettesíthetők mesterséges intelligenciával. Természetesen az AI-t az uralkodók programozzák és irányítják.

 

5G AGYKONTROLL
Helyezzen el több millió 5G tornyot (a jövőben 6G, 7G stb.), hogy gondolatait és érzéseit beillessze a lakosságba. Tegye az 5G-t minden társadalom központi idegrendszerévé.

 

MŰ ÉLELMISZER
Cserélje ki az egészséges, füves marhahúst a gyárakban előállított szintetikus húsra. Termesszen géntechnológiával módosított növényi fehérjét és nagyszámú mesterséges bogarat, hogy táplálja az embereket.

 

ÉLELMISZER-FÜGGŐSÉG

Eltántorítja az embereket, és végül megtiltja, hogy saját élelmiszert termesszen, így teljes mértékben az elit kínálatától függ.

 

NE LEGYENEK IDŐSEK
Vezessünk be korai eutanáziát, amikor az emberek már nem termelnek pénzt. Ösztönözzön minden idős embert az öngyilkosságra, hogy teret adjon a következő generációnak, hogy ne váljon „terhévé a globális gazdaságnak”.

 

Mindezek a példák csak a jéghegy csúcsát jelentik a Világgazdasági Fórum embertelen terveinek. Könyveik, weboldalaik és konferenciáik sokkal többről árulkodnak, hasonlóképpen.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilaggazdasagi-forum-orult-tervei

Mire megy ki a "játék"? Ahol Sátán kormányoz, ott a világ pokollá válik – ezt minden katolikusnak tudnia kellene.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.

A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/


Forrás: KLA.TV
„Todesstrafe“ für Corona-Gegner?
www.kla.tv/25701



A világ páratlan válságban van. Ezt a válságot a Sátán váltotta ki. Mi a célja?

  1. A nemzetállamok megsemmisítése, egy "világkormány" létrehozása. Ez a "világkormány" természetesen balliberális, ateista elveket vallana.
  2. A családok szétbomlasztása a "szivárványos" és hasonló mozgalmakkal. Ha nincs család, akkor a gyermekek a "levegőben lógnak", nincs semmi erkölcsi támpontjuk.
  3. A kereszténység szétbomlasztása "álmenekültek" Európába küldésével. Ezek többsége kiképzett katona, akik csak parancsra várnak a mobiltelefonjukon. Szinte mindennaposak a templomrombolások és a fegyveres merényletek.

Mindannyiunk feladata, hogy összefogjunk a Gonosz ármánykodása ellen, és még többet imádkozzunk Isten segítségéért esedezve!

Mai világunk szinte az elátkozottak világa, amiben mindenki az első helyet keresi, ami miatt végül biztosan az utolsó helyre kerül. Napjaink az utolsó helyek ideje. Ezt mindenki láthatja, akinek még van szeme a látásra. Az emberek túlnyomó többsége eladta lelkét a Sátánnak, és bábja, rabszolgája lett. Sátán birodalmában azonban nincs paradicsom, csak pokol. Ahol Sátán kormányoz, ott a világ pokollá válik – ezt minden katolikusnak tudnia kellene.
Pedig mit ér az első hely ebben a világban az örökkévalósághoz képest? Ott a mai elsőkből lesznek az utolsók! Egy első hely semmit sem ér, ha nem maga Urunk Jézus Krisztus ismeri annak el. Isten előtt csak az válik naggyá, aki megalázza magát, és Istennek tetsző cselekedeteket hajt végre. Ezért int isteni Tanítónk: „Addig kell végbevinnem [végbevinnünk] annak tetteit, aki küldött, amíg nappal van. Eljön az éjszaka, s akkor senki sem munkálkodhat.” (Jn 9,4)




Bárki, aki végigolvasta a Canderian interjút, nem fogja tudni megkerülni a megerősítést:

  • A védőoltás halálos biofegyver
  • Az oltás célja nem az, hogy meggyógyítsa az állítólagosan koviális betegségben szenvedő embereket, hanem az, hogy rövid, közép- és hosszú távon megölje az oltottakat.
  • A kötelező védőoltás és a folyamatosan új változatok mögött az a tudományos felismerés áll, hogy csak a szérumban lévő halálos anyagokkal, például grafén-oxiddal történő újabb és újabb emlékeztető oltások garantálják a kívánt sikert (az oltottak halálát).
  • Szinte az összes média, számtalan egyetem és tudományos intézmény, és szinte az egész világ első számú politikai garnitúrája részt vesz ebben a népirtásban.
  • Ennek a történelmileg példátlan globális népirtásnak a terve pszichopaták agyában született.
  • Ezek a tudományos, média- és politikai hálózatok szinte áthatolhatatlan hálójával tartják halálos szorításukban a világot.
  • Abban a tévhitben élnek, hogy a bolygónk jövőjéről szóló egyetlen boldogító jövőképet ők birtokolják.
  • A szabadkőművesek mellett a Klaus Schwab által vezetett davosi Világgazdasági Forma (WEF) az egyik legfontosabb irányító központja ennek a hatalmi struktúrának.
  • Itt választják ki a jövő politikai vezetőit.
  • És számtalan ma hivatalban lévő államelnök és miniszter kizárólag a WEF védelmében került a posztjára (Merkel, Spahn, Macron, Kurz és még sokan mások).

https://pokolafoldon.hu/great-reset/meddig-elnek-a-beoltottak-a-grafen-oxid-feltalalojanak-valasza-elborzasztja-ont


6-42 hetes magzatokból készül a FENEVAD BÉLYEGE + LUCEFERIN + 99,8 % a mérgező grafén-oxid + van olyan munkatársam aki szerint vas-oxid, a másik fele titán-oxidot ismert fel az ÖTÖDIK HADOSZLOP elemzésében + 140 féle vírusvertikális nanobot , + LITIUM (a százalékról vitatkozás van) + HIDROGÉL, hogy antennaként ne legyen már ember , s mindez csak azért mert nemsokára itt a NAGY FIGYELMEZTETÉS , s szerintem még higany is van benne, mert annyira zombikká válnak mindazok akik lemondtak Abbánk ajándékáról, az immunrendszerükről a SÁTÁN javára. + Polietilén-glikol, ami a fagyállókhoz keverik... + Luciferáz


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

2021.8.26. VÖRÖS VÉSZLEJZÉS Nukleáris hamis zászlós támadásra készülnek az amerikai szárazföld ellen a 2001. szept. 11-i hamis zászlós merényletek huszadik évfordulójának közeledtével, ami rendkivüli állapot kihirdetéséhez, polgárháborúhoz és az USA tervezett tönkretételéhez vezethet. A kabuli robbantások a felvezetők:

Két robbanás a kabuli repülőtéren, legkevesebb tizenhárom halott

Valószinűleg az aug. 31-i határidőig szándékosan nem fogják kivonni az amerikai csapatokat Afganisztánból, hogy aztán a nagymerényletet ráfoghassák a “Talibánra”. Az aug. 31. és szept. 11. közti időszak veszélyes lesz.



2021.8.1. Az elmúlt hetek általam legjobban figyelt eseménye az volt, ami Jeruzsálemben zajlik a Templomhegy körül. A zsidók és a Chabad most már mindent elkövetnek azért, hogy konfliktust csiholva az arabokkal, azt a jelenleg ott található Al-Aksza mecset lerombolására használják fel, az új izraeli miniszterelnök mindent elkövet ennek érdekében:

2021.7.19, Times of Israel

Az új izraeli miniszterelnök a tűzzel játszik a Templomhegyen (Israel’s PM is playing with fire on the Temple Mount)

A mecset helyén ezután felépülhet a zsidó Harmadik Templom, s elejét veheti a Dániel 9:27-ben megjövendölt utolsó hét év:

“És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.”

egy hét == hét év

a hét fele == 3.5 év

Ha 2022-re felépül a Templomhegyen a Harmadik Templom, az további igazolása lesz a Meier-próféciáknak, melyek szerint az egész 2029-re ér véget. Az első 3.5 évben a zsidók szabadon áldozhatnak majd a Biblia Istenének az új templomukban, a második 3.5 évben viszont szinre lép a hamis próféta és a fenevadrendszer az új NWO vallással, s véget vet a templomban a Jahvenak való áldozásnak.


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

2024. október 16., szerda

Szardínia tiltakozik a szélerőmű parkok ellen

Szardínián az emberek hónapok óta tiltakoznak a szélturbinák mezőgazdasági területeken történő építése ellen. A tüntetők azt kifogásolják, hogy a megújuló energiák álcája mögött olyan gazdasági érdekek húzódnak meg, amelyek károsítják a környezetet. Az egyik régióban 860 szélerőműpark-projektet nyújtottak be jóváhagyásra, ami hatalmas, vasbeton alapokon álló szélturbinák építését jelentené. A helyi lakosság, köztük az úgynevezett Olajfa-felkelés, ellenáll ezeknek a projekteknek, mivel helyrehozhatatlan környezeti károktól tartanak, és már 10 ezer aláírást gyűjtöttek össze, hogy kifejezzék ellenállásukat.
Forrás: Kla.tv | kla.tv/30770 Sardinien steht auf gegen Umweltzerstörungen und Geschäftemachereien durch Windparks! https://youtu.be/SgItRVc-lnA

Mindenkor terrorállam megnyitotta a Pokol kapuját

A New Rules podcast különkiadásában a házigazda Dimitri Simes, Jr. Alexander Dugin professzorral és Pepe Escobarral beszélgetett a közel-keleti konfliktus eszkalálódásáról. Dugin azt jósolja, hogy Mindenkor terrorállam gázai katonai akciói egy nagyobb regionális háborút válthatnak ki, mivel az iszlám nemzetek készen állnak a válaszlépésekre. Escobar részletezi a jelenlegi izraeli kormány apokaliptikus motivációit, valamint az olyan csoportok ellenállásával szembeni kihívásokat, mint a Hezbollah és Irán. Mindkét vendég hangsúlyozza, hogy a háború elkerülésére irányuló törekvés ellenére a geopolitikai feszültségek arra utalnak, hogy az eszkaláció elkerülhetetlen, és a regionális szereplők a stabilitás fenntartásáért küzdenek.

Forrás: NewRulesGeopolitics @ X.com ISRAEL OPENS GATES OF HELL: BIG MIDDLE EAST WAR INEVITABLE https://x.com/NewRulesGeo/status/1846577684773564418

Tervezett migráció

Az előadó szerint az Európába irányuló migrációs mozgások nem véletlenszerű, hanem tervezett eseménysorozatot jelentenek. Tömeggyilkos Pokolfajzat Soros Györgyöt hozza fel példának, aki állítólag szándékosan irányítja a migrációt azáltal, hogy háborúkat szervez, amelyek menekültáradatot generálnak. Ezeknek a menekülteknek el kellene hagyniuk hazájukat, és akkor zavaró tényezőt jelentenének, ha nem tudnák integrálni őket más országokban. Az instabilitás mindkét oldalon lehetővé tenné bizonyos szereplők számára, hogy megoldásokat kínáljanak és profitáljanak belőlük, különösen a védelmi ipar számára.
Forrás: AUF1.TV

Dr. Tamási József: Emberi jogok nyirbálása a klímatörvény segítségével

2024. október 15., kedd

Ha Észak-Koreát megtámadják, Oroszország katonai segítségben fogja részesíteni

 

Iszlamabad, 2024. október 15. kedd (MB)

Oroszország katonai segítségben részesíti a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot (Észak-Koreát), ha megtámadják – közölte Andrej Rudenko orosz külügyminiszter-helyettes kedden Iszlamabadban.

Az erről szóló rendelkezések abban az átfogó stratégiai partneri szerződésben szerepelnek, amelyet Putyin orosz elnök és Kim Dzsongun észak-koreai vezető június 19-én írt alá Phenjanban.

A szerződés 4. cikkelyének értelmében a felek, agresszió esetén minden szükséges segítséget megadnak egymásnak, beleértve a katonai segítséget is.

Abban az esetben, ha az egyik felet bármely ország vagy több ország fegyveres támadása éri, és így hadiállapotba kerül, a másik fél az ENSZ Alapokmánya 51. cikkével összhangban, valamint az Orosz Föderáció és a KNDK törvényeinek megfelelően, minden rendelkezésére álló eszközzel haladéktalanul katonai és egyéb segítséget nyújt – idézte Rudenko a szerződésben foglaltakat.

A Magyar Békekör hozzáfűzte: az utóbbi időben elmérgesedett a viszony a két Korea között. Phenjan és Szöul azzal vádolja egymást, hogy háborúra készül a másik ellen. Észak-Korea kedden biztonság okokból felrobbantotta a Dél-Koreába vezető utakat.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Oroszország katonai segítséget nyújt Észak-Koreának, ha az országot támadás éri, ahogyan azt a Moszkva és Phenjan közötti szerződés előírja – közölte Andrej Rudenko orosz külügyminiszter-helyettes.

„Ha a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság ellen agressziós cselekményt követnek el, minden szükséges intézkedést megteszünk a mi jogszabályainknak megfelelően, a KNDK jogszabályaival összhangban” – mondta a TASZSZ hírügynökség kérdésére.

Rudenko elmondta, hogy az Oroszország és Észak-Korea közötti átfogó stratégiai partnerségről szóló szerződésben, amelyet előző nap terjesztettek az Állami Duma elé ratifikációra, szerepelnek erre vonatkozó záradékok.

„A szerződésben minden benne van: a harmadik és a negyedik cikkely. A szerződést aláírták, tehát nyilvános” – mondta.

„Van benne 4. cikkely, amely pontosan az agresszió esetén történő kölcsönös segítségnyújtás kérdésével foglalkozik, hogy a felek az egyik fél elleni agresszió esetén minden szükséges segítséget megadnak egymásnak, beleértve a katonai segítséget is”.”

Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban az Oroszország és Észak-Korea közötti átfogó stratégiai partnerségről szóló szerződést terjesztette az Állami Duma elé ratifikálásra. A szerződést 2024. június 19-én írták alá Phenjanban.

A szerződés előírja, hogy a felek állandó jelleggel, nemzeti jogszabályaik és nemzetközi kötelezettségeik figyelembevételével fenntartják és fejlesztik az átfogó stratégiai partnerségi kapcsolatokat, amelyek az állami szuverenitás és területi integritás kölcsönös tiszteletben tartásának, a belügyekbe való be nem avatkozásnak, az egyenlőségnek és a nemzetközi jog egyéb, az országok közötti baráti kapcsolatokra és együttműködésre vonatkozó elvein alapulnak. A felek a szerződéshez csatolt feljegyzés szerint a globális stratégiai stabilitás és egy igazságos többpólusú nemzetközi rendszer megteremtésére törekszenek.

A szerződés kimondja, hogy az egyik fél ellen irányuló fegyveres támadás közvetlen fenyegetése esetén a felek az egyik fél kérésére haladéktalanul aktiválják a kétoldalú konzultációs csatornákat, hogy összehangolják álláspontjukat, és megállapodjanak a lehetséges gyakorlati intézkedésekről, hogy segítsék egymást a fenyegetés elhárításának elősegítése érdekében. Abban az esetben, ha az egyik fél bármely ország vagy több ország részéről fegyveres támadásnak van kitéve, és ezáltal hadiállapotba kerül, a másik fél az ENSZ Alapokmány 51. cikkével, valamint az Orosz Föderáció és a KNDK jogszabályaival összhangban haladéktalanul katonai és egyéb segítséget nyújt minden rendelkezésére álló eszközzel.

https://oroszhirek.hu/oroszorszag-katonai-segitseget-nyujt-eszak-koreanak-ha-azt-tamadas-eri/

Az Árpád-ház misztikus titkai

2024. október 14., hétfő

Szegényített uránfelhő Ogyesszából

Forrás: BORZZIKMAN @ YouTube BREAKING: A Nuclear Mini Explosion Took Place in ODESSA after an ISKANDER Missile Struck a NATO Ship https://youtu.be/JjqsvhciwDM


Szegényített uránfelhő nincs, viszont van szegényített urán tartalmú lőszer. Egy kis áttekintés:

1. Mit jelent a szegényített urán kifejezés?

A természetben előforduló uránban kétféle izotóp található meg: a 235-ös tömegszámú uránizotóp 0,72%, míg a 238-as 99,28%-ot képvisel. Az atomerőművek számára a ritkább 235-ös izotóp az értékes, ezért az atomerőművi üzemanyaghoz az uránt dúsítják. Ez azt jelenti, hogy az ún. dúsító üzemekben a 235-ös tömegszámú izotóp részarányát az üzemanyagban a természetes 0,72%-ról 3-5%-ra növelik meg. (Kísérleti és hadi alkalmazásoknál a dúsítás mértéke akár 90% vagy afölötti is lehet.) Az eljárás során visszamaradó uránban ennek következtében a 235-ös izotóp részaránya mintegy 0,2%-ra lecsökken. A dúsítás ezen melléktermékét nevezik szegényített uránnak (angolul depleted uranium), hiszen az a 235-ös uránizotópban szegény. (A fentiek szerint tehát helytelen és értelmetlen a magyar sajtóban gyakran használt csökkentett urántartalmú bomba, gyengített urántartalmú lövedék, legyengített urán kifejezések használata.)
Mivel a 235-ös uránizotóp radioaktivitása magasabb, mint a 238-as tömegszámúé, ezért a szegényített urán radioaktivitása mintegy 40%-kal kisebb (!), mint a természetes uráné.

2. Miért kezdte el alkalmazni a hadsereg a szegényített uránt?

Szegényített urán az üzemanyag dúsítási eljárás melléktermékeként az elmúlt 50 évben nagy mennyiségben halmozódott fel a világban. A becslések szerint egyedül az USA-ban kb. 700 000 t szegényített urán áll rendelkezésre. Mivel viszonylag kevés egyéb célra használják, nagy mennyiségben és gyakorlatilag ingyen áll a nagy államok rendelkezésére. A hadsereg valószínűleg olcsósága, és a rendelkezésre álló készletek nagysága miatt kezdte el alkalmazni.
Hagyományos fegyverekben az urán alkalmazásának jelentősége abban áll, hogy a természetes anyagok közül az egyik legnagyobb sűrűségű fémről van szó. Míg a közismerten "nehéz" ólom sűrűsége csak 11,3 kg/dm3, a fémurán sűrűsége 19,1 kg/dm3. A természetben van még néhány, hasonlóan nagy sűrűségű anyag (arany és volfrám 19,3 kg/dm3, platina 21,4 kg/dm3), ezek ára azonban nagyságrendekkel magasabb a szegényített urán áránál.

3. Milyen célra használta először a hadsereg a szegényített uránt?

A szegényített urán a tankokon mint a homlokpáncélzat egyik alkotója már régebb óta szerepel, egyes források szerint a hason mint sugárvédő árnyékolás is elterjedt.

4. Hogyan működnek a szegényített urán betétes lövedékek?

A szegényített uránt elsősorban páncéltörő lövedékekben alkalmazzák. Ahogy a 30 mm-es páncéltörő lövedék metszeti rajzán látható (1. ábra, [3]), a hengeres szegényített urán betét egy alumínium burkolaton belül található (tehát az urán nem bevonat, hanem betét formájában van a lövedékben!).

Mivel az urán nagyon nagy sűrűségű anyag, a lövedék igen nagy mozgási energiával éri el a célpontot. Becsapódáskor két hatás érvényesül:
a lövedék mozgási energiája hővé alakul, ami képes megolvasztani a lövedéket magát és a páncél anyagát;
a felszabaduló hő következtében felhevülő fémurán betét maga is intenzíven égni kezd, és ez az oxidációs folyamat is további hőt termel.
A fenti két hatás együttesen képes arra, hogy a legmodernebb kompozit acél-kevlár páncélt, valamint az urán tartalmú páncélt is átfúrja. Az ennek következtében kitörő tűz teszi harcképtelenné az adott harci járművet vagy objektumot.
A 30 mm-es PGU-14 API típusú lövedéket a harckocsi elhárító repülőgépek gépágyúi (pl. az A-10 "Varacskos disznó") használják, míg a 120 mm-es űrméretű, urántartalmú páncéltörő lövedéket alkalmaznak egyes harckocsik lövegei (pl. az Abrams M1 tank). Mindkét lövedéktípust hadszíntéren először az öbölháborúban vetették be, habár már 1976 óta létezett ez a lövedék konstrukció. A Balkánon csak 30 mm-es szegényített urán lövedékeket vetett be a NATO.

Robert F. Kennedy: Mérgezzük magunkat

Irán csatlakozik a BRICS fejlesztési bankjához

 

Moszkva, 2024. október 14. hétfő (MB)

Irán csatlakozik a BRICS csoport fejlesztési bankjához – jelentette be Mohammad Reza Farzin, az iráni központi bank elnöke hétfőn, a BRICS pénzügyminisztereinek és jegybankelnökeinek moszkvai találkozója után.

A pénzügyi vezető azzal indokolta Irán elhatározását, hogy a BRICS fejlesztési bankja megfelel a fejlesztési követelményeknek, hiszen a BRICS tagállamok közös érdekét képviseli, eltérően a Világbanktól, mely az Egyesült Államok és a nyugati államok érdekeinek szolgálatában áll.

Irán 2024. január 1. óta tagja a BRICS-nek, és október végén teljes jogú tagként vesz részt a csoport kazányi csúcsértekezletén. A BRICS fejlesztési bankja a tagállamok infrastruktútájának és fejlesztési terveinek finanszírozására jött létre 2014-ben.+++

Irán nemzetközi céljairól előadást tart Irán magyarországi nagykövete a Magyar Békekörben: https://bekekor.wordpress.com/2024/10/11/m-e-g-h-i-v-o-az-irani-nagykovet-eloadasara-iran-nemzetkozi-politikai-celjairol/

BRICS Új Fejlesztési Bankja Sanghajban.

Kiadta: Magyar Békekör

Rendkívüli: kiszivárgott a Patriot légvédelmi rendszer elfogási rátája

A Kiel Institute for the World Economy, 1914-ben alapit ott kutatóintézet belső anyagából kiderült, hogy a Patriot légvédelmi rendszer még az általam nem túl magasra taksált elfogási rátát sem tudja megugrani. Az elemzés oldalain többek között az alábbi adatok találhatóak meg.
Szóval... összességében a Patriot a rakéták mindösszesen 30%-át és a Geranium drónok 66%-át lövi le! A kutatóintézet részletekbe is belement.
Ez alapján a következő elfogási százalékokról beszélhetünk:
Kaliber rakéta: 50%-os elfogás.
Kh-59/69 rakéta: 22%-os elfogás esetében.
Iszkander-M: 4%-os elfogás.
S-300/400 rakéta: 0,6%-os elfogás
Kh-22 rakéta: 0,55%-os elfogás
És most jön a slussz poén: ezeket a számokat csak akkor tudja a Patriot produkálni, ha nem egy, hanem több elfogó rakétát indít a célpontok ellen, ergo az egyébként is igencsak elfogórakéta szűkében lévő Patriot rendszer egy-egy ellen ezen százalékok töredékét tudja felmutatni! Ne feledjétek egyetlen egy Patriot rakéta ára 4 millió dollár, vagyis hozzávetőlegesen 1,4 milliárd forint! Egy nagyobb orosz drón- és rakétatámadás esetén akár 200-250 rakéta kilövésére is igény lenne Ukrajna részéről, ami kvázi 1 milliárd, igen egy milliárd dollár jelentene! Kérem szépen ezzel az adattal számolva gondoljátok végig, hogy mit is jelent egy 60 milliárd dolláros amerikai támogatás Ukrajna számára hadászati értelemben. Segítek: igazából nem sokat!

2024. október 13., vasárnap

Elkapunk nyavalyás!

Az Európai Bíróság kimondta, hogy az Hazug Tömeggyilkos Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság egy eljárás keretében megsértette az átláthatósági követelményeket, mivel bizonyos adásvételi szerződéseket nem hoztak nyilvánosságra kellőképpen. Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy az Európai Parlamentben szavazást tartottak bizottsági elnöki újraválasztásáról. A kritikusok az átláthatóság hiányával és a fontos információk szisztematikus visszatartásával vádolják Haramia Antikrisztuskövető von der Leyent, ami a közösségi médiaplatformok szabályozására irányuló javaslatairól folyó vitákat is érinti. A bírálatok és az ítélet ellenére Gonosz Pokolfajzat von der Leyen továbbra is hivatalban marad, ami felveti azt a kérdést is, hogy miért nem kapnak ezek az események nagyobb figyelmet a rendszermédiában.

F,orrás: Der Abgeordnete @ YouTube Eilmeldung: Von der Leyen verurteilt (was der Mainstream nicht berichtet) https://youtu.be/ZpCONnTUfFM

Forrás: Kla.tv | www.kla.tv/30750 EU-Gericht sieht Rechtsbruch bei Impf-Verträgen

2024. október 12., szombat

Amikor a tűzoltó gyújtogat

- hogy olthasson A világ egy hibrid háború kellős közepén van, a csapások pedig véres háborúk, időjárási válságok és világjárványok formájában zúdulnak ránk. Mindezért a legtöbb esetben a pénzügyi rendszert a háttérből irányító hatalmasokat terheli a felelősség. A videó bemutatja a pénzügyi rendszerben az utóbbi időkben bekövetkezett drámai fejleményeket, és azt, hogy ezek milyen összefüggésben lehetnek az olyan geopolitikai fejleményekkel, mint például a közel-keleti háború eszkalálódása. A videó egyúttal javaslatot tesz arra is, hogyan lehetne megfosztani a hatalmuktól húrokat a háttérből mozgató erőket.

Forrás: Kla.tv | www.kla.tv/30628 Gezielter Anschlag auf das US-Bankensystem! – US-Notenbank Fed, ein Brandstifter im Finanzsystem

Irán és Oroszország stratégiai partneri viszonyra lép a közel-keleti válság közepette

Asgabat, Moszkva, Teherán, 2024. október 12. szombat (MB)

Irán és Oroszország a védelmi szférára is kiterjedő átfogó stratégiai partneri viszonyra lép a közel-keleti konfliktus lehetséges eszkalálódása közepette – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szombaton.

A megállapodást várhatóan Kazanyban írják majd alá, a BRICS csoport október 22-24. között tartandó csúcstanácskozásakor. Irán 2024. január 1. óta tagja a BRICS-nek.

Asgabatban, Türkmenisztán fővárosában az „Idők és civilizációk kölcsönös kapcsolata, a béke és a fejlődés alapja” című nemzetközi fórum keretei között tartott megbeszélésén Vlagyimir Putyin orosz, és Maszúd Peszeskján iráni elnök egyetértett abban, hogy a két ország energia szektorra, áruszállításra, iparra, mezőgazdaságra, műszaki-tudományos együttműködésére, és a védelmi szférára kiterjedő megállapodása nem csak a kétoldalú együttműködés alapját képezi, hanem a regionális és nemzetközi együttműködés modelljeként is szolgál majd.

A Gazprom és a National Iranian Gas Company között még júniusban megállapodás született arról, hogy Oroszország napi 300 millió köbméter gázt szállít Iránnak a Kaszpi-tengeren keresztül. A 30 évre szóló egyezmény értelmében Irán évente 10-12 milliárd köbméter gázt kap, és a fölösleget eladhatja más országoknak. Ez különösen fontos az Iránt sújtó nyugati szankciók hatásának mérsékléséért. Moszkva és Teherán energiaközpont létrehozásáról tárgyalt Katar és Türkmenisztán részvételével, valamint az észak-iráni szállítások cseréjéről, továbbá egy elektronikus gázkereskedelmi platform létrehozásának lehetőségéről az Iszlám Köztársaság déli részén. 2023 őszén Dzsavad Owji akkori iráni olajminiszter arról számolt be, hogy Teherán 40 milliárd dollár értékben közös projekteket dolgozott ki a Gazprommal.

Iráni részről különösen fontosnak tartják az Oroszországhoz fűződő átfogó stratégiai partneri viszonyt akkor, amikor a Nagy Babiloni Szajha megpróbál tovább terjeszkedni Keletre, Izrael pedig népirtást követ el Gázában, és ki akarja terjeszteni a válság hatókörét a Közel-Keleten túlra. Peszeskján arra kérte Putyint, hogy Oroszország játsszon aktívabb szerepet Izrael gázai és libanoni tevékenységének megfékezése érdekében. Putyin elmondta, hogy Oroszország intenzív tárgyalást folytat a térség államaival annak érdekében, hogy elkerüljék a háború eszkalálódását. Moszkva, Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes révén tudatta, hogy valós veszélynek tartja a háború kiterjedését, de még mindig elkerülhetőnek látja, ha a felek önmérsékletet tanúsítanak.

Hosszein Dagigi tábornok, az iráni forradalmi gárda parancsnokának tanácsadója pénteken úgy nyilatkozott, hogy „Irán nem fog Izrael kedvében járni azzal, hogy háborúba keveredik Amerikával”.

Irán izraeli katonai objektumok ellen intézett október 1-i rakétatámadását Majid Takht-Ravanchi, az iráni külügyminiszter politikai ügyekkel megbízott helyettese a következőkkel indokolta október 3-án, a Teheránban akkreditált nagykövetek előtt:

Izrael április 1-én lebombázta Irán damaszkuszi nagykövetségét, kioltva hét magas rangú személyiség, köztük Mohammad Reza Zahedi és Mohammad Hadi Hajriahimi  tábornok életét, július 31-én Teheránban meggyilkolta Iszmáíl Hanije volt palesztin miniszterelnököt, szeptember 17-én felrobbantotta Irán bejruti nagykövetének csipogó készülékét, sérülést okozva neki, szeptember 27-én légi támadásban meggyilkolta Haszan Naszr Alláh libanoni politikust, a Hezbollah főtitkárát, és Abbas Nilforoushan dandártábornokot, az iráni forradalmi gárda műveleti parancsnokának helyettesét. A gázai népirtás után Izrael elfoglalta Libanon egy részét is.

„Az Izrael elleni hadműveletet két hónapos visszafogottság és a Biztonsági Tanács tétlensége után hajtották végre a megszálló rezsimmel szemben, és teljes mértékben összhangban állt a rezsim gaztetteivel. Az Iráni Iszlám Köztársaság semmilyen körülmények között sem habozott támogatni és segíteni Libanont és a Hezbollahot, és nem is fog habozni” – mondta a miniszterhelyettes. +++

A közel-keleti válság is szerepel Irán magyarországi nagykövetének előadásán október 17-én: https://bekekor.wordpress.com/2024/10/11/m-e-g-h-i-v-o-az-irani-nagykovet-eloadasara-iran-nemzetkozi-politikai-celjairol/

Kiadta: Magyar Békekör

Stefan Magnet: Meg vagyunk vezetve ... Nem ússzuk meg

2024. október 11., péntek

Ernst Wolff: Nagy a baj

Ernst Wolff és Dominik Kettner az interjúban a globális menetrend kritikáját és annak a lakosságra gyakorolt hatását fejtik ki. Azt állítják, hogy az ENSZ és a nemrég elfogadott Jövő Paktuma elsősorban a nagyvállalatok érdekeit szolgálja, és a digitális diktatúrát segíti elő. A digitális valuták (CBDC-k) bevezetését és a mesterséges intelligencia növekvő befolyását olyan intézkedésekként írják le, amelyek célja, hogy növeljék a kevesek ellenőrzését az emberek többsége felett. A WHO szerepét a jövőbeli világjárványokban és a nemzeti szuverenitás nemzetközi szervezetekre, például az ENSZ-re való átruházását is kritikusan szemlélik. Végül megkérdőjeleződik, hogy vannak-e olyan országok, amelyek ellenzik ezt a fejlődést, mivel a BRICS-országok is hasonló digitális menetrendet követnek.

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube Deshalb werden wir demnächst große Ereignisse erleben!- Ernst Wolff im Gespräch mit Dominik Kettner https://youtu.be/sBGBln0XJtw

2024. október 10., csütörtök

Dr. Tamási József: Gyógyszer maffia

Neil Oliver: A szabadság elidegeníthetetlen

Forrás: Together @ YouTube "Freedom: you can't give it up!" (Neil Oliver) https://youtu.be/-AnoIQVO6mY

Cirkusz és kenyér

Vegyi fegyverek használata Oroszország ellen

 

Moszkva, 2024. október 10. csütörtök (MB)

Vegyi fegyverek előállítására alkalmas anyagokat szállít a Nagy Babiloni Szajha Kijevnek, és arra képezi ki az ukránokat, hogyan tüntethetnék fel orosz vegyi támadásnak azt, amit ők Kijev készülnek elkövetni Oroszország ellen. A vegyi fegyverek eddiginél is szélesebb körű alkalmazásától a nyugati nagyhatalmak azt remélik, hogy legyőzhetik Oroszországot – jelentette a Magyar Békekör tudósítója az orosz külügyminisztérium és védelmi minisztérium közelmúltban közzétett feljegyzései alapján.

A védelmi minisztérium kimutatása szerint a Reagent ukrán cég, a vegyi anyagok fő ukrán importőre csak 2024. júliusban több mint 160 tonna trietanolamint, a mustárgáz előállításához szükséges anyagot importált. A beszerzésről nem készült nyilvános feljegyzés, és az információ hiányzik Ukrajnának a Vegyifegyver-Tilalmi Szervezethez (OPCW) benyújtott nyilatkozataiból is.

Az elmúlt években Kijev igyekezett fellazítani a nemzeti vegyianyag-szabályozást. Az ukrán hatóságok már 2022-ben kérték a klórral való munkavégzésre vonatkozó engedélyezési eljárás egyszerűsítését, sőt a klór teljes kivonását is az állami ellenőrzés alól. A klórt kémiai szintézis folyamatokban használják, ellenőrizetlen forgalmazásával lehetősé válik tiltott célokra történő felhasználása.

Az orosz védelmi minisztérium információi szerint Ukrajna arra készül, hogy Oroszországot tegye felelőssé mérgező anyagok felhasználásáért, miközben ő maga intézne ilyen támadást.

A jelentésből kitűnik, hogy 2022. február 24, az ukrajnai orosz katonai beavatkozás kezdete óta az ukrán haderő négyszáz esetben vetett be vegyi fegyvert az orosz haderő, valamint az orosz civil lakosság ellen. Történt ez Donyecknél, Bogdanovkánál, Gorlovkánál, Kremennajánál, Artyomovszknál,  Krasznij Liman-nál és Bohuszlavnál. 2024. júniusában Avdejevka (Donyecki Népköztársaság) közelében fedeztek fel egy kémiai laboratóriumot, amely általános mérgező hatású toxikus anyagok előállítására volt hivatott, beleértve a poroszsav alapúakat is.

Legutóbb a kurszki régió ellen intézett ukrán támadás közepette használtak talliumot tartalmazó mérgező anyagot Szudzsa városban, melynek következtében húszan haltak meg. Az orosz védelmi minisztérium 27. számú tudományos központjának OPCW által akkreditált laboratóriumában vett minták elemzése kimutatta, hogy halálukat nagy mennyiségű klórtartalmú aeroszol és mérgező fulladás okozta. A fém-klorid keverék pedig az álcázás eszköze volt.

Az orosz védelmi minisztérium a közelgő provokációk jelét látja abban, hogy nyugati gyártású egyéni védőfelszereléseket szállítanak Ukrajnának olyan mennyiségben, amely túlzott egy vegyi fegyverrel nem rendelkező ország számára.

A Tízszarvú Fenevad katonai parancsnokságától pl. azt kérték, hogy 2024-ben vegyen az ukrán fegyveres erőknek kombinált katonai védelmi készletekből és gázálarcokból külön-külön 283.000 darabot; valamint védőkesztyűkből és vegyszer elleni csomagokból egyenként 500.000 darabot. A kért termékek köre 150.000 antidotum készletre és 20.000 tesztre is kiterjedt.

A Szajha-országok 2023-ban már ellátták Ukrajnát egyéni védőfelszerelésekkel (több mint 55.000 készlettel), szerves foszfortartalmú antidotumokkal (600.000 ampullával), valamint méregtelenítő reagensekkel a mustárgáz, az L-gáz és szinilsav származékokhoz (750.000 fiola).

Az Ukrán Tudományos Akadémia tevékenysége bizonyítja a kijevi rezsim különleges érdeklődését a tervezett vegyszerek iránt. Szakemberei 2023 és 2024 között tudományos munkát végeztek azzal a céllal, hogy olyan vegyületeket fejlesszenek ki, amelyek kiküszöbölik az idegmérgek (VX, szarin és szomán) és a hólyagos anyagok (yperit) hatását.

Emlékeztetnek arra, hogy Oroszország 2017 szeptemberében határidő előtt megsemmisítette összes vegyi fegyverét. A megsemmisítést az OPCW és a nyugati országok, különösen az Egyesült Államok szakértőinek átfogó ellenőrzése mellett hajtották végre.

Az orosz védelmi minisztérium arra is felhívta a figyelmet, hogy miközben a nyugati államok kiszorították az orosz képviselőket az OPCW titkárságából, a szervezet vezetése hallgatólagosan elfogadta, hogy Ukrajnának akár az OPCW szabályainak megsértése árán is segítenie kell Oroszország elleni harcában.

Az orosz külügyminisztérium üggyel kapcsolatos közleménye szerint „Hiteles információink vannak arról, hogy Ukrajna nyugati támogatással Oroszország-ellenes provokációk sorozatát tervezi a különleges katonai műveleti övezetben. Folynak az előkészületek bizonyítékok előállítására arról, hogy Oroszország, harci műveletei közepette megsértette a vegyifegyver-tilalmi szabályokat (CWC). Az orosz hatóságok szerint a Nagy Babiloni Szajha-országok július és szeptember között több mint 70 fejlett mérgező vegyianyag-érzékelő és -rögzítő eszközt szállítottak Ukrajnába, köztük a legújabb detektorokat és gázelemzőket. Ezzel egyidejűleg az ukrán biztonsági erőket Ukrajnában és a Szajha-központokban is kiképeztek olyan bizonyítékhamisítási módszerekre, mint amilyent Szíriában alkalmaztak, továbbá Szkripal ezredes megmérgezésekor, és Alekszej Navalnij állítólagos megmérgezésekor. A NATO-országok, részben az OPCW Technikai Titkárságán keresztül segítenek Ukrajnának olyan bizonyítékhalmaz felépítésében, amely Oroszországot a CWC megsértésével vádolhatja”.

Az orosz kormány tájékoztatta a készülő provokációról az OPCW-t, az ENSZ Biztonsági Tanácsát és Közgyűlését.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Tamási József: oszlanak a felhők és elő jön a fény

Billgécnek még hurrikánszabadalma is van

Forrás: Redacted @ YouTube Holy SH*T! Bill Gates Owns Hurricane Controlling Weather Patents | Redacted w Clayton Morris https://youtu.be/9uG2fY4Mjuw

2024. október 9., szerda

Dr. Horkovics Kovács János: Az egészségügyünk helyzete

Shahid Bolsen: Hülyére vagy véve

Egy, az iszlámról alkotott nyugati tévhitekről szóló panelbeszélgetéssel kapcsolatban az előadó kifejti, hogy nincs értelme az iszlámmal kapcsolatos nyugati tévhitekre összpontosítani, hiszen a nyugatiak a saját civilizációjukkal sincsenek tisztában. Az előadó kiemeli a nyugati képmutatást, különösen az emberi jogokkal és a nők jogaival kapcsolatban, rámutatva a globális délen tapasztalható történelmi és folyamatos erőszakra, különösen a nők ellen. Bírálja a nők tárgyiasítását és pszichológiai manipulációját a nyugati társadalmon belül, hangsúlyozva, hogy ezek a kérdések a Nyugat saját értékeinek alapvető félreértéséről árulkodnak. Emellett szembeállítja a biztonságról és az erőszakról alkotott nyugati elképzeléseket az amerikaiak által okozott közel-keleti erőszak valóságával, megkérdőjelezve a nyugati békeszólamok legitimitását.

Forrás: Middle Nation @ YouTube Western Misconceptions about the West https://youtu.be/u0SkQT7xJwg

2024. október 8., kedd

Ki a hazaáruló? – prof. Dr. Szilák László – Juhász Zoltán

Dr. Papp András: Meghekkelték az élet szoftverét... Nem oltás a FENEVAD BÉLYEGE, hanem genetikai beavatkozás

A holland KLM szerint az (EU) Tízszarvú Fenevadnak lépnie kell az orosz légteret használó kínai légitársaságok ellen

 

Marjan Rintel, a Royal Dutch Airlines (KLM) vezérigazgatója szerint az EU-nak pénzügyi intézkedéseket kellene hoznia az orosz légtéren szabadon áthaladó kínai légitársaságok által támasztott verseny megfékezésére.

A nyugati országok az ukrajnai konfliktus 2022-es kirobbanása után bevezetett szankciók részeként zárták le légterüket az orosz légitársaságok előtt. Válaszul Moszkva kitiltotta a „barátságtalan országok” repülőgépeit, így az uniós gépek kénytelenek voltak más útvonalat választani, ami magasabb üzemanyag-fogyasztást és jelentős költségnövekedést eredményezett, amit az utasokra hárítanak.

„Oroszország légtere le van zárva az európai légitársaságok előtt, míg a kínai légitársaságok átrepülnek rajta, amivel két-négy órát is megtakaríthatnak. Ez tükröződik az árképzésben, következésképpen a mi költségeink magasabbak” – mondta Rintel a WNL holland műsorszolgáltatónak adott vasárnapi interjújában.

Rintel azt javasolta, hogy Brüsszelnek be kellene avatkoznia a verseny egyensúlytalanságának megszüntetése érdekében. „Európa legalább azt megvizsgálhatja, hogy az árképzés kiigazításával vagy más alternatívák vizsgálatával hogyan lehetne kiegyenlíteni a versenyfeltételeket” – jelentette ki.

A növekvő költségekre válaszul a KLM megszorító intézkedéseket tervez, amelyek célja évi 450 millió euró megtakarítása, beleértve 100 millió eurót a fedélzeti étkeztetés „kiigazításával” – mondta Rintel.

„Hollandiában szűk munkaerőpiaccal és növekvő bérköltségekkel kell szembenéznünk, ami eltér a franciaországi helyzettől” – tette hozzá, utalva a KLM anyavállalatára, az Air France-KLM-re.

„A pilóták és technikusok hiánya miatt beosztásváltozásokra kerül sor, és előfordulhat, hogy a karbantartást ki kell szervezni” – magyarázta.

A múlt hónapban Németország bejelentette, hogy a Frankfurt-Peking napi járatainak leállítását fontolgatja az emelkedő költségek és az Oroszország felett átrepülni képes kínai és öböl menti légitársaságok konkurenciája miatt jelentkező hasonló nyomás miatt. Az előző hónapban a British Airways bejelentette, hogy októbertől felfüggeszti a London-Peking járatokat. Emellett a Virgin Atlantic nemrégiben megszüntette egyetlen kínai útvonalát Sanghajba.

https://oroszhirek.hu/a-holland-klm-szerint-az-eu-nak-lepnie-kell-az-orosz-legteret-hasznalo-kinai-legitarsasagok-ellen/

2024. október 7., hétfő

Aki ezidáig milliókat korrumpált a vakcinákból az Antikrisztus szajhája

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Ursula von der Leyen a legtébolyultabb oltásőrült, aki a jótündér szerepében tetszeleg.

Már 2022 októberében az Európai Ügyészség (EPPO) is vizsgálatot indított a Pfizer-vakcinák európai uniós beszerzésével kapcsolatban, miután fény derült arra, hogy Hazug Pokoltöltelék Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és a Pfizer amerikai gyógyszercég igazgatója, Hamis Gonosztevő Albert Bourla sms-eket váltott egymással, amelyek elősegítették a mintegy 1,8 milliárd adag – ma már tudjuk mennyire ártalmas – FENEVAD BÉLYEGEvakcina uniós beszerzését. De ebből sem lett semmi, és újra megválasztották. Most a gyermekek millióit akarja beoltani – ki tudja mivel.

Dr. Uhrik Tibor: Veszélyben a gyermekeink !!!

Helyzet Libanonban

2024. október 6., vasárnap

2024. október 5., szombat

Dr. Mike Yeadon: Szándékos volt, az elkövetők tisztában voltak vele, hogy az Antikrisztust szolgálják cselekményükkel

Tanuljunk Gyuri bácsitól Gyógyulás gyógyszer nélkül

Az emberek megrészegültek az internettől, a legutolsó bálványtól.

"A föld lakóit megtévesztette a csodajelekkel, amelyeket a vadállat előtt véghezvihetett. Rávette a föld lakóit, hogy emeljenek szobrot a vadállatnak, amelyet a kard megsebzett, de felgyógyult. 15Hatalmat kapott, hogy lelket leheljen a vadállat szobrába, hogy megszólaljon a vadállat szobra, meg hogy megölje azokat, akik nem borulnak le a vadállat szobra előtt."

Mert a vadállat nem fog úgy kinézni mint egy csúf vadállat, még mit nem, a sátán majd bemutatkozik, hogy én vagyok a sátán. A mesterséges intelligencia maga a vadállat, és bármilyen alakot öltsön, akkor is a vadállat marad.

„Gyere, megmutatom neked a nagy kéjnő ítéletét, aki a nagy vizek fölött ül. 2Vele bujálkodtak a föld királyai, és a föld lakói megrészegültek kéje borától.”

Érdekes párhuzam, ma olvastam, hogy a mesterséges intelligencia kiszárítja a földet, mivel iszonyat mennyiségben kell hűteni a rendszereket a megnövekedett teljesítmény miatt. Az emberek megrészegültek az internettől, a legutolsó bálványtól.

Ez nem korlátoltság, hanem a teljes korlátlanság, a szürke és homályos széles középút, amelyen mindenki azt csinál amit akar, az út végén pedig a pokol szája tátong.

Postremus U

2024. október 4., péntek

Neil Oliver: Ordas nagy hazugság

Neil Oliver az oligarchák által terjesztett, mindenre kiterjedő hazugságokról beszél, különösen az orvosi és gyógyszeriparral összefüggésben, Dr. Asim Malhotra „First Do No Harm” című dokumentumfilmjét idézve. Az előadó bírálja a befolyásos személyiségek - köztük a politikusok és a vállalati vezetők - elszámoltathatóságának hiányát, akik a profitot a közjó fölé helyezik, és manipulálják az információkat a narratívák irányítása érdekében. A vitában hangsúlyt kap a szólásszabadság eróziója, mint az elit által az eltérő vélemény és az igazság elfojtására használt taktika, illusztrálva a félretájékoztatás elleni szélesebb körű küzdelmet és az olyan független hangok fontosságát, mint Julian Assange és Matt Taibbi újságíró. Végül Neil Oliver kijelenti, hogy az igazság győzedelmeskedni fog az elhallgattatására tett erőfeszítések ellenére. Forrás: GBNews @ YouTube The TURNING Point Is COMING! The Globalist Agenda UNCOVERED | Neil Oliver https://youtu.be/E1DUfP-1ObI

Az elektromos autók halála

2024. október 3., csütörtök

Farkas Csaba János: Illegáli8s tevékenység

És mindig az ártatlanok szenvednek

Itt van mindenkor terrorista Izrael terve

Egy moszkvai bíróság elrendelte két amerikai bank pénzeszközeinek befagyasztását

A moszkvai terület választottbírósága szerdán elrendelte két amerikai bankház, a JP Morgan Chase és a Bank of New York Mellon pénzeszközeinek befagyasztását. Az intézkedés a jelentések szerint az intézmények és leányvállalataik által az országban tartott közel 93,5 milliárd rubelt (1 milliárd dollár) érinti.

Az ideiglenes intézkedést az orosz főügyész által a múlt hónap végén a bírósághoz benyújtott ügy alapján hozták meg. A beadvány a legutóbbi a Nemzetközi Tartalékbank (BMR Bank), az orosz nagybank, a Sber leányvállalatának az ukrán hatóságok által 2022 elején végrehajtott felszámolása körüli ügyek sorában.

Az BMR Bank a felszámolás idején közel 372 millió dollárt tartott a két amerikai banknál, ebből mintegy 250 millió dollárt a The Bank of New Yorknál és 121,1 millió dollárt a JP Morgannél. A pénzeszközök az ukrán hatóságok intézkedései és az Egyesült Államok által bevezetett pénzügyi korlátozások miatt a Sber és fő részvényese, az orosz állam számára elérhetetlenné váltak – állította az ügyészség.

Az ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy a két amerikai bank által a Citibank Oroszországnál tartott összes pénzeszközt fagyassza be, és végül ítéljen meg a Sber-nek 372 millió dollár kártérítést. A pénzeszközöket az úgynevezett „S típusú” számlákon tartották, amelyeket Moszkva az Ukrajnával zajló konfliktus elején vezetett be a nyugati szankciók elleni válaszintézkedésként. Az ilyen erősen korlátozott számlák fő célja az volt, hogy megakadályozzák, hogy a pénzeszközök a kiválasztott „barátságtalan országok” jogalanyai elhagyják az országot.

A Bank of New York S típusú orosz számláin „csak” mintegy 66 millió dollárt találtak. Tekintettel arra, hogy az BMR Bank elveszett pénzeszközeit egyetemleges felelősségre vonásnak minősítették, a maradékot a JP Morgantól kell lefoglalni – érvelt az ügyészség.

Bár a befagyasztott pénzeszközök teljes összegét nem hozták nyilvánosságra, orosz médiajelentések szerint a JP Morgan S típusú számláin közel 919 millió dollár van, így a befagyasztással érintett összeg együttesen mintegy 985 millió dollárra rúg.

https://oroszhirek.hu/egy-moszkvai-birosag-elrendelte-ket-amerikai-bank-penzeszkozeinek-befagyasztasat/

2024. október 2., szerda

Neil Oliver: A szellemi silányság kora közeleg

Neil Oliver azzal nyit, hogy szerinte átalakulás zajlik a világban.
Ezután a geopolitikai helyzetről elmélkedik, megjegyezve, hogy az elmúlt évtizedeket a hidegháború vége óta az amerikai befolyás uralta. Ez a korszak azonban problematikusnak tekinthető, amelyet háborúk, puccsok és rendszerváltások jellemeztek, amelyek célja a globális ügyek amerikai érdekekhez való igazítása volt. A „Pax Americana” fogalmát kritikusan szemlélik, mivel sokan nem tapasztalták meg a békét ebben az időszakban.
A változás elkerülhetetlennek tűnik: az előadó az amerikai hegemóniától a többpólusú világ felé való elmozdulást emelte ki, amelyet olyan nemzetek vezetnek, mint Kína, Oroszország és a BRICS-csoport. Ez az új környezet veszélyezteti az amerikai dollár dominanciáját, ami a globális hatalmi dinamika lehetséges átalakulását vetíti előre.
Neil Oliver utal a „Vízöntő korszakába” való belépés asztrológiai koncepciójára, szembeállítva azt az azt megelőző „Halak korszakával”, amelynek fő motívumai az együttérzés, de a pesszimizmus és az idealizmus is. Neil Oliver beszél a nyugtalanító globális eseményekről, különösen a Közel-Keleten, ahol a civilek elleni erőszak eszkalálódott, kiemelve egy nemrégiben történt izraeli csapást, amely egy célzott merénylet mellett számos civil áldozatot követelt. A kommentár kitér az ukrajnai háborúra, valamint a természeti katasztrófák és gazdasági nehézségek sújtotta amerikai és brit állampolgárok kormányzati támogatásának hiányára, miközben milliárdokat fordítanak külföldi konfliktusokra. Neil Oliver hangsúlyozza a kollektív felelősséget a világ állapotáért, és arra ösztönzi a hallgatókat, hogy mérlegeljék a tétlenségük következményeit és egy nihilista globális rend lehetséges kialakulását egy emberibb jövővel szemben.
Amerika ideájáról szólva az előadó mély elismerését fejezi ki a történelmi dokumentumokban megfogalmazott alapító eszmék iránt. Azt fejtegeti, hogy ha a jelenlegi amerikai birodalom megbukik, az talán nem az Amerika eszményének végét, hanem inkább annak egy megromlott változatának hanyatlását jelenti.
Neil Oliver megosztja a „A misszió” című filmből nyert nézeteit, amely bemutatja azokat az erkölcsi dilemmákat, amelyekkel akkor szembesülünk, amikor az erő felülkerekedik a jogon. Egy jelentős párbeszéd rávilágít az erőszak és az együttérzés közötti konfliktusra, hangsúlyozva a szeretet fontosságát egy zord világban. Ez a történelmi elmélkedés a társadalmi döntések következményeinek hangsúlyozására szolgál.
Végezetül a előadó egy olyan korszakra szólít fel, amelyet a sötétség és a szellemi hiányosság helyett az összetartozás jellemez. Hangsúlyozza, hogy az emberiségnek sürgősen össze kell fognia egy jobb jövő érdekében, és elveti a káosz és az erőszak által uralt világ elképzelését.
Forrás: Neil Oliver @ YouTube Neil Oliver: The end of the world!?! https://youtu.be/p-yze2O_lK0

Irán a Moszadra és izraeli légitámaszpontokra mért csapást

Dubaj, 2024 október 2. szerda (MB)

Irán a Moszad főhadiszállására és két izraeli légitámaszpontra, valamint egy rakétaelhárító radarállomásra és tankokra mért rakétacsapást október 1-én. A rakéták 90 százaléka célba ért – tudatta Mohammed Bagheri, az iráni fegyveres erők vezérkari főnöke.

Az ENSZ Alapokmányának 51. cikkére hivatkozva jogos önvédelemnek nevezte a katonai lépést a Gázában és Libanonban elkövetett izraeli népirtás miatt.

Benjamin Netanjahu mindenkor terrorista állam miniszterelnöke „nagy hibának” nevezte a támadást, és azt mondta, Irán meg fog fizetni érte.

Abbas Araghchi iráni külügyminiszter befejezettnek nyilvánította az iráni támadást, de közölte, hogy ha Izrael visszavág, Irán még nagyobb csapást mér rá.

Két hónapon át óriási önmérsékletet tanúsítottunk, hogy helyet adjunk a gázai tűzszünetnek. Reméljük, hogy Izrael gazdái megfékezik a háborús gyújtogatókat” – mondta az iráni diplomácia vezetője.+++

 

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2024/09/28/palesztinai-keresztenyek-jajkialtasa-magyarorszagon/

 

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Dóra Márta: A feláldozott gyermekeink

Dr. Tamási József: Bajorország megszüntet minden Covid-pert | És Magyarország?

Hiába ért véget a Covid-cirkusz évekkel ezelőtt Magyarországon, a lakosság elleni szabálysértési perek még mindig zajlanak. A bajorok ezzel szemben minden eljárást megszüntettek.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/bajororszag-megszuntet-minden-covid-pert-es-magyarorszag/

2024. október 1., kedd